Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sinucidere in dosarul de prostitutie al lui Sile Camataru

Antena3 Antena3,
Sinucidere in dosarul de prostitutie al lui Sile Camataru

Una dintre zecile de femei anchetate in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru s-a sinucis in aceasta dimineata. Ea a fost prostituata multi ani, iar acum devenise proxeneta si lua 30 la suta din banii. continuă pe Antena3

Lucia Schwartz, supecta in dosarul de proxenetism in care este anchetat Sile Camataru, s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, suspectata de proxenetism in noul dosar in care este cercetat Vasile Balint, zis si Sile Camataru, s-a sinucis, joi dimineata, in jurul ore 4. Aceasta s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 4 al Capitalei.

O femeie inculpata in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru s-a sinucis

Lucia Estera Schwartz, inculpata in dosarul de proxenetism a lui Sile Camataru, a cazut de la etaj. Anchetatorii iau in calcul si varianta sinuciderii.

O femeie suspectata de proxenetism in dosarul lui Sile Camataru s-a sinucis

O femeie suspectata de proxenetism in noul dosar penal al liderului interlop Sile Camataru s-a sinucis, in noaptea de miercuri spre joi, cand s-a aruncat de la fereastra apartamentului sau situat la etajul 6 al.

Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, haine si vize: Putem sa traim bine si la noi acasa

Vasile Balint, zis Sile Camataru, le oferea prostituatelor cazare, protectie, haine si, in anumite situatii, vize de sedere in Romania pentru un an. El pe spunea celor care voiau sa plece din tara ca.

Motivare. Sile Camataru le oferea prostituatelor cazare, haine, protectie si viza pentru Romania: Un jucator bun joaca bine pe orice teren

Instanta Judecatoriei Sectorului 1 arata, in motivarea de arestare preventiva a lui Vasile Balint, zis Sile Camataru, ca acesta le oferea prostituatelor cazare, protectie, haine si, in anumite situatii, vize de sedere in Romania pentru un an, mesajul lui pentru cele care voiau sa plece din tara fiind: Putem sa traim bine si la noi acasa.

Subiectele zilei: Marele necunoscut al alegerilor. Cum arata nehotaratii?; Parlamentar german, despre afirmatiile lui Ponta: O minciuna crunta. Romanii din Germania pot vota si in afara consulatelor si a ambasadelor; Interlopul Sile Camataru a revolution

Scrisoarea deschisa a filosofului Mihai Sora pentru romani: Cu Ponta presedinte, vom avea o Romanie a furtului generalizat, a imposturii si incompetentei. Dragii mei prieteni, Citind acest articol, veti intelege cat de periculoasa este venirea lui Victor Ponta la putere, cat de periculoasa este ascensiunea lui politica. Mesajul fiului lui Ion Ratiu pentru Victor Ponta. Tatal meu nu ar fi sustinut niciodata candidatura lui Ponta. Ion Ratiu a visat o Romanie libera. Dupa ce ieri Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook ca, in 1990, atunci cand a votat pentru prima data in viata lui, a votat cu Ion Ratiu, unul dintre fii regretatului om politic.

Aceasta este una dintre cele mai frumoase aplicatii pentru SMS-uri

QKSMS nu este o aplicatie foarte veche, insa deja a reusit sa atraga atentia unui public larg prin functionalitatea sa si prin usurinta cu care poate fi utilizata. Pe segmentul aplicatiilor pentru mesaje si-au facut de curand aparitia mai multi concurenti, fiecare dintre ei aducand ceva in plus. Motivul pentru care acest fenomen a aparut este ca varianta standard de Android KitKat nu a avut parte de propria aplicatie pentru mesagerie. in conditiile in care multi utilizatori au beneficiat de [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )