Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fenomen astronomic inedit: Luna albastra se va produce vineri, 31 iulie

B1 B1,
Fenomen astronomic inedit: Luna albastra se va produce vineri, 31 iulie

Un fenomen astronomic inedit, denumit Luna albastra, se va produce vineri, pe 31 iulie, informeaza cnn. com. Fenomenul se va produce din nou in ianuarie 2018. Denumirea fenomenului nu are legatura cu nuanta. continuă pe B1

Luna albastra, fenomen astronomic rar. Cand va avea loc

Luna Albastra, un fenomen astronomic rar se va produce vineri. Totusi, satelitul naturar al Terrei nu va avea o nuanta albastra, denumire fenomenului avand legatura doar cu aparitia a doua Luni pline in decurs de 31 de zile.

Vineri avem Luna albastra: ce trebuie sa stii despre ea

Dupa ce, tot anul acesta, am avut parte de un fenomen cunoscut drept Luna rosie, vineri are loc inca un fenomen astronomic rar, Luna albastra. Mai exact, este vorba despre aparitia a doua luni pline in aceeasi luna calendaristica. Luna va atinge faza maxima vineri, pe data de 31 iulie, dupa ce a mai atins [] Vineri avem Luna albastra: ce trebuie sa stii despre ea Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vineri poate fi vazuta Luna albastra, un fenomen astronomic rar

Un fenomen astronomic rar are loc vinerea aceasta: luna albastra. Este vorba despre aparitia a doua luni pline in aceeasi luna calendaristica.

Un fenomen astronomic rar, vizibil din Romania, va avea loc maine

Luna albastra, un fenomen astronomic rar, va avea loc vinerea aceasta, scrie Business Insider. Fenomenul rar este caracterizat de faptul ca Luna plina apare de doua ori in aceeasi luna calendaristica. Luna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )