Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un fenomen astronomic rar, vizibil din Romania, va avea loc maine

Antena3 Antena3,
Un fenomen astronomic rar, vizibil din Romania, va avea loc maine

Luna albastra, un fenomen astronomic rar, va avea loc vinerea aceasta, scrie Business Insider. Fenomenul rar este caracterizat de faptul ca Luna plina apare de doua ori in aceeasi luna calendaristica. Luna. continuă pe Antena3

Luna albastra, fenomen astronomic rar. Cand va avea loc

Luna Albastra, un fenomen astronomic rar se va produce vineri. Totusi, satelitul naturar al Terrei nu va avea o nuanta albastra, denumire fenomenului avand legatura doar cu aparitia a doua Luni pline in decurs de 31 de zile.

Vineri poate fi vazuta Luna albastra, un fenomen astronomic rar

Un fenomen astronomic rar are loc vinerea aceasta: luna albastra. Este vorba despre aparitia a doua luni pline in aceeasi luna calendaristica.

Fenomen astronomic inedit: Luna albastra se va produce vineri, 31 iulie

Un fenomen astronomic inedit, denumit Luna albastra, se va produce vineri, pe 31 iulie, informeaza cnn. com. Fenomenul se va produce din nou in ianuarie 2018. Denumirea fenomenului nu are legatura cu nuanta.

Steaua si Dinamo se vor intalni in etapa a V-a. Cand va avea loc primul din cele patru derby-uri din campionat

Steaua va intalni FC Dinamo, pe Arena Nationala, intr-un meci pe teren propriu, pe data de 9 august. Primul derby de Romania va avea loc in cadrul etapei a V-a a Ligii I.

Joi va avea loc o noua sedinta CSAT

Miercuri, la ora 14. 00, va avea loc, la Palatul Cotroceni, o noua sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Administratia Prezidentiala.

Mariah Carey va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood: Ceremonia va avea loc pe 5 august

Mariah Carey va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 5 august si la care vor participa regizorii Lee Daniels si Brett Ratner, dar si CEO-ul casei de discuri Epic.

Sinteza Zilei. Topul celor mai penibili politicieni din Romania

Un serial inedit despre cei mai penibili politicieni din Romania a fost difuzat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei. Un loc fruntas in topul celor mai penibili politicieni il ocupa Gheorghe Nechita.

O cantareata din Romania, scene hot cu o blonda la malul marii

Senzatia muzicii pop, Anca Pop, a facut un show erotic demn de revistele pentru adulti, la piscina. Blonda sexy care a filmat primul videoclip nud din Romania s-a lasat in sanii goi si a invitat o prietena sa o mangaie.

Cea mai mare captura de heroina din Romania, de 40 de milioane de euro, descoperita de DIICOT (VIDEO)

Autoritatile romane au anuntat miercuri cea mai mare captura de heroina din Romania de dupa 1990, si anume o captura de 40 de milioane de euro, potrivit sefului DIICOT, Daniel Horodniceanu, informeaza B1.

Cel mai iubit artist din Romania, ales acum prin vot la Media Music Awards

Cel mai iubit artist din Romania va fi ales de public si premiat la marea gala Media Music Awards. Romanii isi pot alege preferatul votand online pe pagina de Facebook a evenimentului, mai exact la sectiunea Fans Like Award.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )