Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fermierii din tara noastra ar putea creste pretul laptelui la producator cu 50%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fermierii din tara noastra ar putea creste pretul laptelui la producator cu 50%

Producatorii autohtoni vor sa creasca pretul laptelui de la 1 ianuarie 2014. Potrivit membrilor cooperativei agricole RomLacta, cererile de lapte de pe piata noastra sunt din ce in ce mai mari, iar in acest context nu este exclus ca producatorii sa creasca pretul la lapte la inceputul anului viitor pana la 2 lei/litru. in prezent, pretul laptelui la producator este de 1,2 lei/litru. continuă pe Ziarul Bursa

Romslot: Piata de sloturi din tara noastra se mentine constanta

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din tara noastra la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior.

Lenovo a devenit cel mai mare furnizor de PC-uri din tara noastra

Lenovo a urcat pe prima pozitie in clasamentul furnizorilor de PC-uri din tara noastra, la finele lunii iunie, cu o cota de piata de 19,6%, au anuntat, recent, reprezentantii companiei. in aceeasi perioada a anului trecut, cota Lenovo pe piata locala era de 10,9%.

ING: Evolutiile din Siria ar putea scumpi pretul benzinei la pompa in Romania

Unul din efectele recentelor evolutii din Orientul Mijlociu a fost cresterea cu circa 5% a pretului petrolului in ultimele doua zile, cu implicatii posibile asupra pretului benzinei in Romania. Conform estimarilor noastre, modificarile pretului petrolului la nivel global se traduc in proportie de 50% in pretul benzinei la pompa, iar o ajustare automata fata de recentele evolutii ale pretului petrolului ar conduce la cresteri de 2,5% a pretului benzinei- de la circa 6 RON/litru acum pana in jurul a 6,15 RON/litru, se arata intr-o nota remisa miercuri de economistii ING Bank. Cu combustibilii cantarind aproximativ 8% din cosul de consum, o presiune in crestere in piata acestor produce ar putea avea un potential impact semnificativ asupra inflatiei, mai spun acestia.

Tara noastra, sub media europeana la capitolul investitiilor in medicina

Tara noastra se afla pe locul 21 la capitolul investitiilor in cercetare si dezvoltare in medicina intr-un clasament care cuprinde 31 de state europene, conform ultimelor date EFPIA Federatia Europeana a Asociatiilor si Industriei Farmaceutice).

HP va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in tara noastra

Hewlett-Packard HP) va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in tara noastra, in cautarea unor costuri mai reduse cu salariile, conform presei internationale.

Primaria Caransebes, prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO

Primaria Caransebes va fi prima din tara care va avea in dotare drone agreate de NATO. Primaria va cumpara trei drone a cate 90. 000 de euro bucata, care pot urca la 2. 000 de metri altitudine si pot vedea si pe.

Pretul benzinei ar putea creste in Romania - efect secundar al conflictului din Siria

Cresterea puternica a preturilor petrolului in ultimele doua zile, declansata de o posibila interventie militara in Siria a unei coalitii conduse de SUA, ar putea conduce la majorarea preturilor carburantilor in Romania, probabil cu 2,5%, la.

Scenariile expertilor pentru atacurile din Siria: Raiduri simbolice si limitate, care nu vor modifica raportul de forte din tara

Posibilele atacuri aeriene occidentale in Siria ar viza cu siguranta armata, serviciile de informatii si probabil legaturile simbolice ale regimului, dar nu vor modifica raportul de forte din tara, apreciaza.

ING Bank: Evolutiile din Siria ar putea conduce la scumpirea pretului benzinei la pompa in Romania

Economistii ING Bank au anuntat, miercuri, ca recentele evolutii din Siria ar putea conduce la scumpirea benzinei la pompa in Romania, potrivit unei note remisa de banca, citata de HotNews. Unul din.

Anuntul pe care specialistii l-au facut ACUM. in doua JUDETE din tara va fi PRAPAD

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, o racire a vremii in majoritatea zonelor tarii, iar maximele termice nu vor mai depasi 25 de grade Celsius, incepand din 29 august pana pe 8.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )