Libnet.ro
UNICEF

22:00

Fiat va investi 5 miliarde de euro pentru relansarea Alfa Romeo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fiat va investi 5 miliarde de euro pentru relansarea Alfa Romeo

Constructorul auto italian Fiat va investi circa 5 miliarde de euro pana in 2018 pentru relansarea brandului Alfa Romeo, fiind prevazuta lansarea a opt noi modele, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Alfa Romeo va avea opt noi modele ca parte a planului de cinci miliarde euro prin care marca vrea sa redevina atractiva

Alfa Romeo vrea sa ajunga sa vanda 400. 000 de masini in 2018, de cinci ori mai mult decat anul trecut, iar pentru asta va lansa opt noi modele, arata planul prezentat de Sergio Marchionne, sef al Fiat Chrysler Automobiles. Marca italiana va avea si SUV-uri si noi modele compacte, dar si berline de clasa mare. Planul cuprinde investitii de cinci miliarde euro si obiectivul este ca Alfa Romeo sa ajunga sa concureze cu marcile premium germane care acum au, cum recunosc si italienii, un avans fenomenal.

BMW a inregistrat un profit de 1,5 miliarde euro in T1 si vanzari de peste 18 mld. euro

Profitul net al BMW a crescut in primul trimestru cu 11,4%, la 1,46 miliarde euro, dupa de vanzarile companiei au urcat cu 3,9%, la 18,2 miliarde euro, datorita cererii solide pentru autoturisme SUV, care a acoperit cresterea cheltuielilor pentru.

Rezervele valutare de la BNR au urcat cu 1,1 miliarde euro in aprilie, ajungand la 32,44 miliarde de euro

La 30 aprilie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 32,44 miliarde de euro, fata de 31,27 miliarde euro la 31 martie 2014, se arata intr-un comunicat al Bancii Centrale. La intrari au contat modificarea rezervelor minime in valuta ale bancilor 2,5 miliarde euro), dar si valuta rezultata din emisiunea de euroobligatiuni a Ministerului Finantelor Publice. Rezerva de aur s-a mentinut la 103,7 tone 3,1 miliarde euro), astfel incat rezervele internationale ale Romaniei valute plus aur) la 30 aprilie 2014 au fost de 35,557 miliarde euro.

Unirea Shopping Center vrea sa imprumute 70 milioane de euro pentru investitii

Unirea Shopping Center simbol SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

Noi finantari POSDRU de 40 de milioane de euro pentru formarea medicilor

Universitatile, firmele si fundatiile de profil medical vor putea accesa fonduri europene de pana la 40 de milioane de euro pentru formarea profesionala a medicilor si asistentilor medicali, in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), potrivit unei scheme de finantare lansate, luni, in dezbatere publica, de Ministerul Fondurilor Europene.

China ar putea investi 12 miliarde de dolari in sectorul energetic din Turcia

Turcia si China negociaza o eventual investitie de 10-12 miliarde de dolari in zacamantul carbonifer si termocentrala Afsin-Elbistan, a declarat duminica seara ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz, transmite Reuters.

Nokia va investi 100 mil. dolari pentru tehnologii destinate automobilelor inteligente

Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, are in plan investitii de 100 de milioane de dolari, suma care va fi indreptata spre dezvoltarea unui concept si al unei tehnologii pentru un automobil inteligent, scrie presa.

CNADNR are la dispozitie peste 1 MIL. euro pentru a proteja autostrazile

CNADNR vrea sa achizitioneze servicii de paza a patrimoniului pentru 183 de kilometri de autostrada, pe o perioada de un an, valoarea cumulata a celor sase contracte scoase la licitatie fiind estimata la 7,2 milioane lei 1,6 millioane euro), inclusiv.

Ajutor de 3,6 milioane euro pentru disponibilizatii de la Mechel

Comisia Europeana CE) a propus pentru Romania o alocare de 3,6 milioane euro din Fondul european de ajustare la globalizare FEG), ca sa ajute o mie de fo and sti salaria and ti ai intreprinderii de produse siderurgice Mechel Campia Turzii si ai Mechel Repara and tii Targovi and ste sa i and si gaseasca noi locuri de munca, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

CNAS are de decontat 180 de milioane de euro pentru tratamentele romanilor in strainatate

Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate depaseste 180 de milioane de euro, de aceea au inceput negocierile pentru esalonarea platilor, cele mai mari restante vizand Germania, Austria, Franta si Italia, a declarat marti presedintele CNAS, Gheorghe Radu Tibichi, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )