Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noi finantari POSDRU de 40 de milioane de euro pentru formarea medicilor

Hotnews Hotnews,
 Noi finantari POSDRU de 40 de milioane de euro pentru formarea medicilor

Universitatile, firmele si fundatiile de profil medical vor putea accesa fonduri europene de pana la 40 de milioane de euro pentru formarea profesionala a medicilor si asistentilor medicali, in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), potrivit unei scheme de finantare lansate, luni, in dezbatere publica, de Ministerul Fondurilor Europene. continuă pe Hotnews

Sapte milioane euro pentru transportul galatean

Edilii Galatiului s-au hotarat sa introduca un sistem modern de taxare in transportul local de calatori, dupa mai mult de doua decenii in care societatea locala Transurb SA face fata cu greu concurentei neloaiale a transportatorilor privati, in sistem maxi-taxi, care fac evaziune fiscala, neeliberand bilete in schimbul banilor incasati de la calatori.

Unirea Shopping Center vrea sa imprumute 70 milioane de euro pentru investitii

Unirea Shopping Center simbol SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

Romania ar putea construi un depozit pentru deseuri nucleare de 450 de milioane de euro impreuna cu parteneri privati

Constructia unui depozit pentru stocarea deseurilor radioactive generate de reactoarele Nuclearelectrica, investitie de aproximativ 450 milioane euro cu termen initial de finalizare 2014, a fost amanata pentru 2020 si ar putea fi realizata cu participarea unor investitori privati, a declarat Florin Tatar, directorul general alAgentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive ANDR), institutia care se ocupa de acest proiect.

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax.

incasarile MOL Romania au crescut cu 5,1%, la 979 milioane euro

Distribuitorul de carburanti MOL Romania, parte a grupului ungar MOL, a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de circa 979 milioane euro, in urcare cu 5,1% fata de nivelul atins in 2012, de 931 milioane euro, in principal datorita cresterii volumelor vandute, potrivit Mediafax.

Ministrul Fondurilor Europene promite peste 3 MILIARDE de euro pentru IMM-uri

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene a declarat zilele trecute ca in exercitiul bugetar 2014-2020 se vor aloca peste 3 miliarde de euro pentru programe destinate sprijinirii si dezvoltarii.

MFE va atrage finantari pentru formarea medicilor si asistentilor medicali

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management POS DRU, in parteneriat cu Ministerul Sanata and tii, a publicat spre consultare documentele necesare pentru lansarea unei cereri de proiecte in vederea acordarii de finan and tari in domeniul medical, informeaza un comunicat remis redactiei.

Seful Delegatiei UE la Chisinau: Este necesara o strategie sectoriala pentru alocarea a 68 de milioane de euro pentru dezvoltarea agricola si rurala

Moldova risca sa piarda 68,5 milioane de euro fonduri UE in cadrul programului ENPARD din cauza ca se tergiverseaza publicarea Strategiei nationale de dezvoltare agricola si rurala pentru anii 2014-2020, document aprobat de Guvern inca la sedinta din 12 martie 2014. Doua luni in urma seful Delegatiei UE la Chisinau, Pirkka Tapiola a informat Executivul ca fara strategie banii nu vor fi alocati.

Familia Adamescu vrea sa cumpere actiuni la Astra de 16 milioane euro prin Unirea Shopping Center

Unirea Shopping Center, companie controlata indirect de sotii Caremn si Dan Adamescu, vrea sa cumpere actiuni Astra Asigurari de cel mult 16 milioane de euro, titlurile asiguratorului fiind insa oprite de la tranzactionare pe bursa din 18 februarie, cand societatea a intrat in administrare speciala, potrivit unui convocator AGEA al Unirea Shopping Center.

Lichiditate de 6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 26. 704,23 lei 6. 154,47 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )