Libnet.ro
UNICEF

16:30

CNAS are de decontat 180 de milioane de euro pentru tratamentele romanilor in strainatate

România Liberă România Liberă,
CNAS are de decontat 180 de milioane de euro pentru tratamentele romanilor in strainatate

Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate depaseste 180 de milioane de euro, de aceea au inceput negocierile pentru esalonarea platilor, cele mai mari restante vizand Germania, Austria, Franta si Italia, a declarat marti presedintele CNAS, Gheorghe Radu Tibichi, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful Casei Nationale de Sanatate: Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate, peste 180 milioane de euro

Suma datorata pentru tratamentele romanilor in strainatate depaseste 180 de milioane de euro, de aceea au inceput negocierile pentru esalonarea platilor. Cele mai mari restante sunt catre Germania, Austria, Franta si Italia.

Noi finantari POSDRU de 40 de milioane de euro pentru formarea medicilor

Universitatile, firmele si fundatiile de profil medical vor putea accesa fonduri europene de pana la 40 de milioane de euro pentru formarea profesionala a medicilor si asistentilor medicali, in Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), potrivit unei scheme de finantare lansate, luni, in dezbatere publica, de Ministerul Fondurilor Europene.

Sapte milioane euro pentru transportul galatean

Edilii Galatiului s-au hotarat sa introduca un sistem modern de taxare in transportul local de calatori, dupa mai mult de doua decenii in care societatea locala Transurb SA face fata cu greu concurentei neloaiale a transportatorilor privati, in sistem maxi-taxi, care fac evaziune fiscala, neeliberand bilete in schimbul banilor incasati de la calatori.

Unirea Shopping Center vrea sa imprumute 70 milioane de euro pentru investitii

Unirea Shopping Center simbol SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

Campanie electorala: Dragnea promite 20 de milioane de euro pentru stadionul din Targu Jiu

Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, pe care joaca echipa Pandurii, va fi modernizat, vicepremierul Liviu Dragnea anuntand, sambata, la Targu Jiu, in prezenta premierului Ponta si a altor ministri, ca investitia, evaluata la 20 de milioane de euro, va fi facuta de CNI, informeaza Mediafax.

Unirea Shopping Center vrea un credit bancar de cel mult 70 milioane euro

Unirea Shopping Center SCDM) vrea sa contracteze un credit bancar in valoare de cel mult 70 milioane de euro pentru investitiile planificate in cele doua centre comerciale pe care le detine in Bucuresti si Brasov, actionarii urmand sa discute in iunie accesarea imprumutului.

incasarile MOL Romania au crescut cu 5,1%, la 979 milioane euro

Distribuitorul de carburanti MOL Romania, parte a grupului ungar MOL, a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de circa 979 milioane euro, in urcare cu 5,1% fata de nivelul atins in 2012, de 931 milioane euro, in principal datorita cresterii volumelor vandute, potrivit Mediafax.

Ministrul Fondurilor Europene promite peste 3 MILIARDE de euro pentru IMM-uri

Eugen Teodorovici, Ministrul Fondurilor Europene a declarat zilele trecute ca in exercitiul bugetar 2014-2020 se vor aloca peste 3 miliarde de euro pentru programe destinate sprijinirii si dezvoltarii.

Romania ar putea construi un depozit pentru deseuri nucleare de 450 de milioane de euro impreuna cu parteneri privati

Constructia unui depozit pentru stocarea deseurilor radioactive generate de reactoarele Nuclearelectrica, investitie de aproximativ 450 milioane euro cu termen initial de finalizare 2014, a fost amanata pentru 2020 si ar putea fi realizata cu participarea unor investitori privati, a declarat Florin Tatar, directorul general alAgentiei Nucleare si pentru Deseuri Radioactive ANDR), institutia care se ocupa de acest proiect.

Seful Delegatiei UE la Chisinau: Este necesara o strategie sectoriala pentru alocarea a 68 de milioane de euro pentru dezvoltarea agricola si rurala

Moldova risca sa piarda 68,5 milioane de euro fonduri UE in cadrul programului ENPARD din cauza ca se tergiverseaza publicarea Strategiei nationale de dezvoltare agricola si rurala pentru anii 2014-2020, document aprobat de Guvern inca la sedinta din 12 martie 2014. Doua luni in urma seful Delegatiei UE la Chisinau, Pirkka Tapiola a informat Executivul ca fara strategie banii nu vor fi alocati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )