Libnet.ro
UNICEF

06:00

FIERBE Republica Moldova cu trei zile inainte de alegeri. RUSIA pregateste ceva

Antena3 Antena3,
FIERBE Republica Moldova cu trei zile inainte de alegeri. RUSIA pregateste ceva

Cu doar cateva zile inainte de alegerile parlamentare de la Chisinau, autoritatile fac tot posibilul pentru a asigura o desfasurare corecta si in siguranta a scrutinului. Mai multi extremisti au fost. continuă pe Antena3

Surse: Iohannis va efectua doua vizite oficiale, in Republica Moldova si SUA, inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va efectua doua vizite oficiale - in Republica Moldova si Statele Unite -, inainte de depunerea juramantului in plenul Parlamentului si exercitarea efectiva a mandatului, relateaza Mediafax, citand surse oficiale.

Iohannis face vizite in Republica Moldova si SUA inainte de depunerea juramantului

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va merge in vizia inChisinau la sfarsitul acestei saptamani si va mai face o vizita inStatele Unite, inainte de depunerea juramantului in plenul.

Ce se intampla in aceste zile in Republica Moldova. SURPRIZA pe care o arata sondajele inainte de alegerile de duminica

Alegerile parlamentare care vor avea loc duminica in Republica Moldova ar putea aduce la putere o coalitie intre partidele proeuropene si comunisti, relateaza Europa Libera, in pagina electronica de.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: partidul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

Alegeri parlamentare in Republica Moldova: patridul Patria ar putea fi exclus din cursa electorala

Comisa Electorala Centrala din Republica Moldova a solicitat excluderea Partidului Patria al lui Renato Ustii din cursa pentru alegerile parlamentare de duminica, iar Curtea de Apel din Chisinau va examina, joi, in regim de urgenta aceasta cerere,.

Rusia isi mobilizeaza fortele de la Chisinau pentru a impiedica Republica Moldova sa se apropie de UE (FOTO)

Rusia isi mobilizeaza fostii ofiteri KGB si ai structurilor de forta din Republicii Moldova pentru a impiedica Republica Moldova sa se apropie de Uniunea Europeana, relateaza Unimedia. intr-o reuniune de.

Republica Moldova: Partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, exclus din cursa electorala cu 4 zile inaintea alegerilor parlamentare

Cu doar patru zile inaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, partidul Patria, condus de omul de afaceri rus Renato Usatii, a fost exclus din cursa electorala, potrivit unei decizii luate joi de Curtea de.

Moscova vrea extinderea PATRIEI rasaritenilor in Republica Moldova

Ceea ce se intampla, in aceste zile, in actualul stat european, independent, numit Republica Moldova este revansa Moscovei, replica la evenimentele din iarna anului trecut, cand bulgarele de zapada, al nemultumitilor de coruptia puterii existente, pe atunci, la Kiev, a pornit la vale maturand regimul care tinea la propria supravietuire, chiar cu pretul revenirii sub protectoratul umilitor oferit de Federatia Rusa.

Klaus Iohannis: Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei/ Ar fi o mandrie pentru mine ca aderarea Moldovei la UE sa se intample in timpul mandatului meu

Presedintele ales Klaus Iohannis afirma ca Republica Moldova trebuie sa reprezinte proiectul strategic al Romaniei, iar alegerile din 30 noiembrie din Moldova reprezinta un pas important pentru parcursul european pentru Republica Moldova.

Iohannis catre Chirtoaca: Romania este si va fi alaturi de Republica Moldova in parcursul sau European

Primarul municipiului Chisinau, Dorin Chirtoaca, s-a intalnit azi cu presedintele ales al Romaniei Klaus Iohannis, in cadrul intrevederii fiind abordate mai multe subiecte referitoare la situatia din Republica Moldova din ultimii cinci ani de guvernare pro-europeana, relatia Republica Moldova si Romania si perspectivele acesteia in anii urmatori, informeaza un comunicat de presa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.222 seconds )