Libnet.ro
UNICEF

20:00

Firmele dinamice pot fi interesate de programul prin care statul suporta jumatate din costul salarial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firmele dinamice pot fi interesate de programul prin care statul suporta jumatate din costul salarial

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca firmele dinamice a caror mentalitate este aceea de a angaja oameni tineri vor beneficia de programul Guvernului prin care statul va suporta jumatate din cheltuielile salariale, in cazul in care creeaza 20 de noi locuri de munca. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta: Firmele dinamice pot fi interesate de programul prin care statul suporta jumatate din cheltuielile salariale

Companiile dinamice a caror mentalitate este aceea de a angaja oameni tineri sunt cele care pot fi interesate de programul Guvernului prin care statul va suporta jumatate din cheltuielile salariale, in cazul in care creeaza 20 de noi locuri de munca, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, premierul Victor Ponta, relateaza Agerpres.

Victor Ponta anunta o schema de ajutor pentru firmele private care creeaza minim 20 de locuri de munca prin care statul suporta jumatate din valoarea cheltuielilor salariale

Guvernul va suporta jumatate din valoarea totala a cheltuielilor salariale in cazul firmelor care creeaza minim 20 de locuri de munca, a anuntat luni premierul Victor Ponta.

Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege prin care STS trece la MAI

Guvernul a avizat favorabil, in sedinta de astazi, proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) este reorganizat intr-un departament care va functiona in structura Ministerului Afacerilor Interne.

Proiectul de lege prin care STS este trecut la M.A.I., AVIZAT FAVORABIL in Guvern

Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) este reorganizat intr-un departament care va functiona in structura Ministerului de Interne, informeaza.

Curtea de Conturi: Primaria Capitalei a cheltuit ineficient circa 90 de milioane de lei pentru acoperisul retractabil de la stadionul Arena Nationala prin care ninge si ploua

Primaria Capitalei a cheltuit ineficient circa 90 de milioane de lei pentru acoperisul retractabil de la stadionul Arena Nationala prin care ninge si ploua, potrivit unui raport al Curtii de Conturi. Astfel, municipalitatea ar fi acceptat anumite limitari tehnice, de operare si intretinere impuse de producator si din aceasta cauza acoperisul s-a dovedit ineficient.

Guvernul a aprobat proiectul prin care STS trece la MAI.

Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) este reorganizat intr-un departament care va functiona in structura Ministerului de Interne, relateaza Mediafax. Citeste si: EXCLUSIV. STS: coordonatele pe care ROMATSA si ISU nu le-au putut interpreta nu provin de la STS. HARTA ACCIDENTULUI Avizul a fost acordat in sedinta de miercuri a Executivului. Duminica seara, premierul Victor Ponta a anuntat, dupa sedinta Consiliului Suprem de .

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutionala legea prin care s-a aprobat desfiintarea posturilor vacante din administratia centrala si locala si concedierea a zeci de functionari

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis miercuri ca este neconstitutionala Legea de aprobare a OUG 77/2013 prin care se desfiintau posturile vacante din administrataia centrala si locala si 4% dintre posturile ocupate din administratia centrala, potrivit Agerpres.

Un deputat PSD va initia o propunere prin care creditele in monede straine sa poata fi convertite in lei

Deputatul PSD Ana Birchall a anuntat, la tribuna Parlamentului, ca va initia o propunere legislativa prin care persoanele care au credite in euro sau in alte monede straine, vor putea sa le converteasca in lei, fara garantii suplimentare sau costuri ascunse, potrivit unui comunicat de presa.

USL va initia in Senat un proiect de lege prin care STS va trece in subordinea MAI

USL va initia, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de.

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )