Libnet.ro
UNICEF

22:00

USL va initia in Senat un proiect de lege prin care STS va trece in subordinea MAI

Antena3 Antena3,
USL va initia in Senat un proiect de lege prin care STS va trece in subordinea MAI

USL va initia, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de. continuă pe Antena3

USL initiaza un proiect de lege prin care STS trece la Ministerul de Interne.

USL va initia, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Premierul Victor Ponta a facut acest anunt in contextul in care in sedinta CSAT de duminica presedintele Traian Basescu a refuzat sa il demita pe seful STS, Marcel Opris, in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Ponta a sustinut ca raportul pe care l-a prezentat in .

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

Ponta si Antonescu, sedinta de urgenta la sediul USL. Vezi declaratiile.

Liderii PSD si PNL, Victor Ponta si Crin Antonescu s-au reunit, duminica seara, intr-o sedinta la sediul USL. Dupa sedinta, Victor Ponta a anuntat ca USL va depunde la Senat initiaza un proiect de lege prin care STS va trece in subordinea Ministerului de Interne. Astazi, in cadrul sedintei CSAT, am prezentat concluziile anchetei din care rezulta foarte clar ca trei institutii au avut competente: ROMATSA, ISU si STS. Avand in vedere difunctionalitatile din timpul, la ROMATSA si ISU sefii .

VIDEO Ponta: Am propus Parlamentului ca STS sa treaca la MAI. Basescu il protejeaza pe Opris. Probabil este santajat

Liderii USL s-au reunit duminica in sedinta de urgenta, la scurt timp dupa incheierea intrunirii Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, in cadrul careia s-au prezentat rapoartele privitoare la accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Potrivit copresedintilor Uniunii, in Parlament va fi depus un proiect de lege prin care STS sa treaca din subordinea Presedintiei in cea a Ministerului de Interne.

USL vrea sa treaca STS-ul in ograda Guvernului. Replica lui Basescu

USL va initia, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta, document care va fi aprobat in.

AUDIO Procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi despre modificarea Codului Penal: Am inteles ca exista un proiect de lege la care se lucreaza dar noi nu l-am vazut, nu stim daca e finalizat sau daca va fi promovat

Ministerul Justitiei si Procurorul General au promis tot timpul un proiect de ordonanta care sa modifice noul Cod Penal si de Procedura Penala, au asigurat DNA ca propunerile transmise au fost luate in considerare dar pana in acest moment n-am vazut proiectul, nu stim daca va fi finalizat sau daca va fi promovat, a declarat, joi dupa amiaza, procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi, intr-un interviu pentru HotNews. ro. Kovesi sustine ca prevederile referitoare la interceptari sunt interpretabile si respinge solutiile avansate de unii magistrati, potrivit carora urmarirea penala ar putea incepe in rem impotriva faptelor) astfel incat interceptarile sa poate fi realizate fara anuntarea celui anchetat. Nu cred ca un magistrat trebuie sa apeleze la artificii. Trebuie sa lucreze cu o lege clara si previzibila, predictibila in care sa fie reglementat clar ce se poate face si ce nu, afirma Kovesi in interviul pentru HotNews. ro. Intra in text pentru a asculta integral interviul cu procurorul sef DNA.

Kovesi: Am inteles ca exista un proiect de lege la care se lucreaza, dar noi nu l-am vazut

Ministerul Justitiei si Procurorul General au promis tot timpul un proiect de ordonanta care sa modifice noul Cod Penal si de Procedura Penala, au asigurat DNA ca propunerile transmise au fost luate in considerare, dar pana in acest moment n-am vazut proiectul, nu stim daca va fi finalizat sau daca va fi promovat, a declarat procurorul sef DNA, Laura Codruta Kovesi.

Predoiu: Ponta si Antonescu, marionete si maimutoi prin care baronii ataca justitia.

Legea de aplicare a Codului de Procedura Penala reprezinta un continuu atac la justitie facut de infractori care comanda aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimutoi de tipul Ponta si Antonescu, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, sambata, la Brasov. Predoiu a adaugat ca premierul Victor Ponta este un executant al baronilor USL, un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat. Ce-am facut noi a fost un lucru bun, pana a pus Ponta mana .

Cel mai bun mod prin care poti afla daca te apropii de moarte. Iata cum te poti testa!

Timpul de reactie al unei persoane in momentul in care este pusa in fata unor situatii noi ar putea determina cati ani urmeaza sa mai traiasca aceasta, potrivit unui studiu, citat de huffingtonpost. com. in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )