Libnet.ro
UNICEF

00:08

Predoiu: Ponta si Antonescu, marionete si maimutoi prin care baronii ataca justitia.

România Liberă România Liberă,
Predoiu: Ponta si Antonescu, marionete si maimutoi prin care baronii ataca justitia.

Legea de aplicare a Codului de Procedura Penala reprezinta un continuu atac la justitie facut de infractori care comanda aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimutoi de tipul Ponta si Antonescu, a declarat prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu, sambata, la Brasov. Predoiu a adaugat ca premierul Victor Ponta este un executant al baronilor USL, un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat. Ce-am facut noi a fost un lucru bun, pana a pus Ponta mana . continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta: Am decis ca luni in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege prin care STS sa treaca in coordonarea MAI

Am decis ca maine in Biroul Permanent al Senatului sa fie prezentat proiectul de lege al USL - n. red. )prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale sa treaca in coordonarea Ministerului de Interne, a Departamentului pentru Situatii de urgenta, pentru a avea o buna coordonare, in asa fel incat sa avem o structura mai putin birocratica si o raspundere foarte clara, a anuntat duminica premierul Victor Ponta, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful Executivului l-a acuzat din nou pe Traian Basescu de faptul ca l-ar proteja pe directorul STS, Marcel Opris:Din considerente strict politice si personale probabil Traian Basescu refuza asumarea raspunderii de catre directorul STS pentru accidentul din Apuseni, a afirmat Victor Ponta.

USL initiaza un proiect de lege prin care STS trece la Ministerul de Interne.

USL va initia, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Premierul Victor Ponta a facut acest anunt in contextul in care in sedinta CSAT de duminica presedintele Traian Basescu a refuzat sa il demita pe seful STS, Marcel Opris, in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Ponta a sustinut ca raportul pe care l-a prezentat in .

USL va initia in Senat un proiect de lege prin care STS va trece in subordinea MAI

USL va initia, luni, in Biroul Permanent al Senatului, un proiect de lege prin care Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) va trece la Ministerul de Interne, in coordonarea Departamentului pentru Situatii de.

Predoiu: Ponta este un executant al baronilor USL, un demn urmas al lui Nastase. Prin noile coduri se da un continuu atac la justitie

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, sambata, la Brasov, ca prin legea de aplicare a Codului de Procedura Penala se da un continuu atac la justitie facut de infractori care comanda aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimutoi de tipul Ponta si Antonescu, informeaza Mediafax.

Predoiu: Ponta este un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, sambata, la Brasov, ca prin legea de aplicare a Codului de Procedura Penala se da un continuu atac la justitie facut de infractori care comanda aceste lovituri prin intermediul unor marionete politice, maimutoi de tipul Ponta si Antonescu.

Predoiu: Ponta demonstreaza ca de la penalist la penal nu e decat un pas

Catalin Predoiu, prim-vicepre and sedinte PDL, a declarat ca premierul demonstreaza ca de la penalist la penal nu e decat un pas, cerand Guvernului sa retraga modificarile aduse de USL codurilor juridice care slabesc institu and tiile statului, transmit surse din presa.

Predoiu: Ponta, un demn urmas al lui Adrian Nastase, chiar daca l-a tradat

Victor Ponta siCrinAntonescu continua sa atace justitia, iar presedintele PSD este un demn urmas al lui Nastase, chiar daca l-a tradat, a declarat, sambata, prim-vicepresedintele.

Basescu ii cere imperativ lui Ponta sa opereze astazi, prin OUG, modificarile la Codul de ...

Presedintele Traian Basescu a revenit, vineri, cu o solicitare oficiala in care ii cere premierului Victor Ponta sa opereze, vineri, prin Ordonanta de urgenta a Guvenului modificarile la Codul de procedura penala. Presedintele a precizat ca aceste modificari au fost solicitate inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), doamna Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), doamna Laura-Codruta .

Basescu il someaza pe Ponta sa modifice ASTAZI, prin OUG, Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu il someaza pe Victor Ponta sa modifice astazi, prin ordonanta de urgenta, Codul de procedura penala, mentionand ca acestea au fost solicitate inca din luna septembrie a anului.

Basescu ii cere lui Ponta sa opereze, astazi, prin OUG modificarile la Codul de procedura penala

Presedintele Traian Basescu ii cere prim-ministrului Victor Ponta sa opereze, astazi, prin ordonanta de urgenta a Guvenului OUG), modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Direc and tiei Na and tionale Anticorup and tie DNA), Laura-Codruta Kovesi, se arata intr-o solicitare postata pe site-ul presedintiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4846 seconds )