Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fiul unui important om de afaceri din Braila a murit intr-un accident de motocicleta

Antena3 Antena3,
Fiul unui important om de afaceri din Braila a murit intr-un accident de motocicleta

Eugen Mircea, Giani pentru prieteni, fiul patronului de la All Saints din Braila fostul restaurant Capitol), si-a pierdut viata intr-un accident produs joi seara, pe o artera importanta din Bucuresti. continuă pe Antena3

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 6,5% fata de iunie 2014

Institutul National de Statistica anunta pentru luna iunie 2015 o crestere a cifrei de afaceri din industrie piata interna si piata externa) in termeni nominali atat fata de luna precedenta cu 7,2%, cat si fata de luna corespunzatoare din anul precedent cu 6,5%, conform unui comunicat trimis redactiei.

FOTO. O altfel de nunta. Cum au ales doi tineri turci sa celebreze cel mai important moment din viata

Un cuplu din Turcia si-au sarbatorit nunta alaturi de 4. 000 de refugiati sirieni. in loc sa sarbatoreasca, conform traditiei, alaturi de familiile lor, cei doi tineri au ales o altfel de celebrare a celui mai important eveniment din viata acestora. Astfel, Fethullah uzumcuo287;lu si Esra Polat au hranit 4. 000 de refugiati sirieni, conform i100. independent. co. uk.

Acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati: Un tanar spune ca l-ar fi violat

Un tanar de 19 ani aduce acuzatii grave la adresa unui politist local din Galati. Baiatul sustine ca omul legii l-ar fi violat intr-o liziera de la marginea orasului. Victima a sunat la 112 si a anuntat.

Universal Pictures a stabilit un nou record mondial: A depasit pragul de 5,53 miliarde de dolari din incasarile obtinute intr-un singur an

Studioul Universal Pictures a intrat in istorie, devenind primul studio cinematografic care depaseste pragul de 5,53 miliarde de dolari din incasarile obtinute intr-un singur an. Astfel, Universal Pictures a.

Patronul restaurantului unde trei dansatoare au murit intr-un incendiu, trimis in judecata

George Karam, patronul restaurantului libanez Beirut din Constanta, unde in aprilie 2014 trei dansatoare au murit in urma izbucnirii unui incendiu, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului.

VIDEO Fiul unui milionar din topul Forbes, prins la volan fara permis

Gabriel Dutescu, in varsta de 26 de ani, din Craiova, s-a urcat la volanului unui bolid de lux, desi avea permisul de conducere suspendat. Tanarul este fiul milionarului Dan Dutescu.

Rapid a pierdut un amical cu CS Mioveni, dar fiul unui fost international a marcat pentru echipa lui Florin Marin

Rapid Bucuresti a fost invinsa, la Brasov, cu scorul de 4-3 2-0), de formatia CS Mioveni, in cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregatire montan.

Doi romani au murit intr-un accident rutier in Germania, alti cinci sunt raniti

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a confirmat, vineri, informatia aparuta in presa germana, potrivit careia doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier si precizeaza ca tine legatura cu autoritatile germane si cu spitalele unde sunt internati alti cinci raniti.

Doi romani au murit intr-un ACCIDENT rutier in Germania. Alti cinci sunt raniti

Doi cetateni romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier pe teritoriul Germaniei.

Un student din Ramnicu Sarat a murit intr-un accident de motocicleta, in Bucuresti

Un tanar in varsta de 22 de ani, din Ramnicu Sarat, si-a pierdut viata si un altul este in stare grava, la Spitalul Floreasca, dupa ce au intrat cu motocicleta intr-un copac de pe un bulevard din Bucuresti. Niciunul nu purta casca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )