Libnet.ro
UNICEF

10:30

Focar de hepatita A intr-o comuna din Vrancea. Primarul ar putea sa ceara amanarea inceperii scolii

Adevărul Adevărul,
Focar de hepatita A intr-o comuna din Vrancea. Primarul ar putea sa ceara amanarea inceperii scolii

Un focar de hepatita A se inregistreaza in localitatea Slobozia Bradului, din judetul Vrancea, numarul cazurilor dublandu-se din luna iulie si pana in prezent si ajungand la 150, iar primarul comunei spune ca in aceste conditii ia in calcul varianta de a solicita ISJ amanarea inceperii anului scolar. continuă pe Adevărul

Focar de hepatita A intr-o comuna din Vrancea

Un focar de hepatita A s-a inregistrat in localitatea Slobozia Bradului, din judetul Vrancea, dupa ce numarul cazurilor s-a dublat din luna iulie si pana in prezent si ajungand la 150.

Focar de hepatita A intr-o localitate din Vrancea. Primarul se gandeste la amanarea inceperii anului scolar

Un focar de hepatita A a fost intregistrat in localitatea vranceana Slobozia Bradului, numarul cazurilor ajungand la 150, dublu fata de luna trecuta. in aceste conditii, primarul localitatii ia in calcul.

Crima intr-o comuna din Alba: un tanar si-a injunghiat vecinul de 76 de ani cu patru lovituri de cutit

Un tanar in varsta de 17 ani din comuna Farau, judetul Alba, a fost retinut de politie pentru omor. Acesta este acuzat ca si-a injunghiat un vecin de 76 de ani cu patru lovituri de cutit.

Germania: Un avion de vanatoare american s-a prabusit intr-o padure din Bavaria

Un avion de vanatoare american s-a prabusit marti intr-o padure din Bavaria, in sudul Germaniei, scrie Reuters. Potrivit politiei locale, pilotul aeronavei a reusit sa se catapulteze, acesta suferind doar.

Incendiul care a distrus sase apartamente intr-un bloc din Capitala, provocat de o tigara aprinsa

Incendiul care a distrus, vineri, sase apartamente dintr-un bloc din Capitala, in zona 1 Decembrie, a izbucnit in balconul unui apartament situat la mansarda, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse,.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o.

Un incendiu a izbucnit intr-o magazie din Bucuresti care depozita polistiren

Un incendiu a izbucnit, marti, in Sectorul 2 al Capitalei, intr-o magazie de 80 de metri patrati care depozita polistiren, scrie Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile,.

Imagini socante. Un accident s-a incheiat in pumni, intr-o intersectie din Braila

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care un motociclist a fost aruncat un metru in aer si izbit de asfalt. Totul din vina unui sofer neatent. Imediat dupa accident, victima s-a ridicat si a sarit la b.

11 persoane au murit, CALCATI in picioare, intr-o busculada din India

Cel putin 11 persoane au murit si alte 20 au fost ranite, luni, in estul Indiei, intr-o busculada produsa la intrarea in templul hindus Baidyanath Jyotirlinga, cu ocazia unui festival religios.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )