Libnet.ro
UNICEF

10:30

Focar de hepatita A intr-o localitate din Vrancea. Primarul se gandeste la amanarea inceperii anului scolar

B1 B1,
Focar de hepatita A intr-o localitate din Vrancea. Primarul se gandeste la amanarea inceperii anului scolar

Un focar de hepatita A a fost intregistrat in localitatea vranceana Slobozia Bradului, numarul cazurilor ajungand la 150, dublu fata de luna trecuta. in aceste conditii, primarul localitatii ia in calcul. continuă pe B1

Focar de hepatita A intr-o comuna din Vrancea. Primarul ar putea sa ceara amanarea inceperii scolii

Un focar de hepatita A se inregistreaza in localitatea Slobozia Bradului, din judetul Vrancea, numarul cazurilor dublandu-se din luna iulie si pana in prezent si ajungand la 150, iar primarul comunei spune ca in aceste conditii ia in calcul varianta de a solicita ISJ amanarea inceperii anului scolar.

Focar de hepatita A intr-o comuna din Vrancea

Un focar de hepatita A s-a inregistrat in localitatea Slobozia Bradului, din judetul Vrancea, dupa ce numarul cazurilor s-a dublat din luna iulie si pana in prezent si ajungand la 150.

Germania: Un avion de vanatoare american s-a prabusit intr-o padure din Bavaria

Un avion de vanatoare american s-a prabusit marti intr-o padure din Bavaria, in sudul Germaniei, scrie Reuters. Potrivit politiei locale, pilotul aeronavei a reusit sa se catapulteze, acesta suferind doar.

Incendiul care a distrus sase apartamente intr-un bloc din Capitala, provocat de o tigara aprinsa

Incendiul care a distrus, vineri, sase apartamente dintr-un bloc din Capitala, in zona 1 Decembrie, a izbucnit in balconul unui apartament situat la mansarda, cel mai probabil din cauza unei tigari aprinse,.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi alaturi de omologul sau din Georgia

Premierul Victor Ponta a fost, marti seara, la Tbilisi, unde a asistat la meciul de fotbal Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla, iar inainte de meci, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia, dar si la o.

Un incendiu a izbucnit intr-o magazie din Bucuresti care depozita polistiren

Un incendiu a izbucnit, marti, in Sectorul 2 al Capitalei, intr-o magazie de 80 de metri patrati care depozita polistiren, scrie Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti - Ilfov, Daniel Vasile,.

Imagini socante. Un accident s-a incheiat in pumni, intr-o intersectie din Braila

Camerele de supraveghere au surprins momentul in care un motociclist a fost aruncat un metru in aer si izbit de asfalt. Totul din vina unui sofer neatent. Imediat dupa accident, victima s-a ridicat si a sarit la b.

11 persoane au murit, CALCATI in picioare, intr-o busculada din India

Cel putin 11 persoane au murit si alte 20 au fost ranite, luni, in estul Indiei, intr-o busculada produsa la intrarea in templul hindus Baidyanath Jyotirlinga, cu ocazia unui festival religios.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )