Libnet.ro
UNICEF

22:30

Focuri de arma in apropiere de Notre-Dame din Paris

Adevărul Adevărul,
Focuri de arma in apropiere de Notre-Dame din Paris

Fortele de ordine au fost nevoite sa intervina dupa ce un barbat a agresat un politist in apropiere de catedrala Notre-Dame din Paris. continuă pe Adevărul

UPDATE Focuri de arma in apropiere de Notre-Dame din Paris

Un politist francez a deschis focul marti dupa-amiaza asupra unui barbat care a incercat sa-l agreseze cu un ciocan pe esplanada Catedralei Notre Dame din Paris. Fortele de ordine au intervenit imediat pentru asigurarea securitatii in zona.

Focuri de arma in apropiere de catedrala Notre-Dame din Paris

Fortele de ordine au fost nevoite sa intervina dupa ce un barbat a agresat un politist in apropiere de catedrala Notre-Dame din Parisului.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce dorea sa atace catedrala Notre Dame a fost impuscat

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit explozii si focuri de arma in fata monumentului.

Focuri de arma si panica in Paris: Un barbat ce a atacat politistii de la catedrala Notre Dame a fost impuscat (FOTO, VIDEO)

Panica, marti dupa-amiaza, la piata din fata catredalei Notre Dame din Paris. Mai multe persoane au publicat pe retelele de socializare ca au auzit bubuituri si focuri de arma in fata monumentului.

UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris

Un barbat a atacat marti dupa-amiaza, cu un ciocan, un politist in fata catedralei Notre-Dame din Paris, anunta AFP. Politistul a ripostat si l-a impuscat pe atacator.

UPDATE Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat cu un ciocan un politist in fata catedralei Notre Dame din Paris. Atacatorul a strigat: Asta este pentru Siria!

Un barbat a atacat marti dupa-amiaza, cu un ciocan, un politist in fata catedralei Notre-Dame din Paris, anunta AFP. Politistul a ripostat si l-a impuscat pe atacator. Potrivit ministrului de Interne al Frantei, atacatorul ar fi strigat Asta este pentru Siria!19:36 Atacatorul s-a revendicat ca fiind un soldat al califatului gruparii Stat Islamic, a declarat o sursa apropiata anchetei, citata de AFP. 19:16: Atacatorul a strigat Asta este pentru Siria!, a declarat ministrul de Interne, Gerard Collomb.

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris, evacuat in urma gasirii unui pachet suspect

Aeroportul Charles de Gaulle din Paris a fost evacuat, sambata, timp de peste o ora, dupa ce a fost gasit un pachet suspect in apropierea zonei in care se controleaza pasapoartele, relateaza TheSun. co. uk.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )