Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fondul Proprietatea vrea sa vanda actiuni Petrom de peste 100 mil. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondul Proprietatea vrea sa vanda actiuni Petrom de peste 100 mil. euro

Fondul Proprietatea FP) vrea sa vanda un pachet de 1,77% din actiunile OMV Petrom SNP), cea mai mare companie din Romania, pachet estimat la 445 milioane lei 102 milioane euro) la ultima cotatie bursiera, si nu exclude sa creasca volumul de titluri. continuă pe Wall-Street Ro

Pierderi de 3,7 ori mai mari pentru Fondul Proprietatea

Fondul Proprietatea a raportat pierderi de 5,6 milioane lei in primele trei luni ale acestui an, de 3,7 ori mai mari decat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Borza: Plafar are peste 100 de brevete si un profit de 270 de milioane de lei

Remus Borza, administratorul judiciar Plafar, a declarat ca Plafar este cel mai mare producator, cu peste 100 de brevete si un profit de 270 de milioane de lei.

Peste 100 de parlamentari britanici l-au sfidat pe Cameron si au votat o motiune a ...

Peste 100 de deputati l-au sfidat miercuri seara pe premierul David Cameron, votand pentru o motiune a euroscepticilor ce exercita presiuni asupra acestuia sa isi respecte promisiunea de a organiza un referendum asupra UE, insa acest text a fost respins, asa cum se astepta, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In total, 130 de deputati - dintre care 114 din cadrul Partidului Conservator al lui Cameron - s-au propuntat pentru, un numar mult mai important decat cel scontat, care amplifica presiunea .

Peste 100.000 de romani si bulgari lucreaza in Marea Britanie, potrivit datelor oficiale (BBC)

Peste 100. 000 de cetateni romani si bulgari lucreaza in prezent in Marea Britanie, indica date oficiale in legatura cu ocuparea fortei de munca, citate de BBC News online. Oficiul National britanic pentru Statistica ONS) a dat publicitatii un raport detaliat cu privire la numarul imigrantilor romani si bulgari din Marea Britanie care a crescut intr-un an cu aproximativ 15 la suta inainte de eliminarea restrictiilor de pe piata muncii, in 2014, citeaza Agerpres.

Protestele la Posta se extind. Peste 100 de angajati ai Postei din Cluj au iesit in strada.

Peste o suta de angajati din mai multe oficii postale din judetul Cluj au declansat, marti dimineata, o greva spontana, in semn de solidaritate cu actiunile colegilor din Bucuresti, informeaza Mediafax. Liderul de sindicat din cadrul Postei Cluj, Carol Sinka, a declarat, marti, ca au intrat in greva spontana angajatii de la cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca, Campia Turzii si Dej. Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca - oficiile nr.

Peste 100 de salariati de la Oltchim protesteaza, nemultumiti de disponibilizarile anuntate.

Peste o suta de salariati de la Oltchim Ramnicu Valcea protesteaza, miercuri dimineata, nemultumiti de disponibilizarile anuntate si de valoarea platilor compensatorii acordate la trimiterea in somaj, informeaza Mediafax. Oamenii s-au adunat in fata pavilionului administrativ al combinatului, unde scandeaza lozinci antiguvernamentale si impotriva administratorului judiciar al Oltchim. Protestatarii cer ca listele de disponibilizari sa fie refacute, iar procesul de concediere colectiva sa fie .

Peste 100 de copii cu handicap, umiliti intr-o tara BOLNAVA. N-au primit indemnizatiile... dintr-o eroare informatica

Peste o suta de copii cu handicap din judetul Prahova nu si-au primit indemnizatiile pe luna mai din cauza unei erori informatice. Acestia au fost practic stersi din programul de plati dupa o.

Peste 100 de angajati ai Postei Cluj au declansat greva

Peste o suta de angajati din cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca- oficiile nr. 1, 13, 11 si 6, dar si de la doua oficii din Campia Turzii si Dej - au declansat o greva spontana,in semn desolidaritate cu colegii din Bucuresti, dar si in semn de protest fata de diminuarea normelor de lucru.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )