Libnet.ro
UNICEF

05:00

A fost gasita solutia prin care omul poate vedea in intuneric

Antena3 Antena3,
A fost gasita solutia prin care omul poate vedea in intuneric

Mai multi cercetatori au descoperit substanta care ajuta ochiul uman sa vada in intuneric. Au si injectat-o unui barbat care a reusit sa vada pana la 50 de metri in conditii de intuneric. Substanta. continuă pe Antena3

Scenariu demn de X-Men: broscuta care isi poate schimba forma

O broasca de dimensiunile unui nasture este primul amfibian descoperit pana in prezent care isi schimba forma. Amfibianul mutant a fost descoperit in Provincia Choco din Columbia, o regiune bogata in resurse naturale, care are cateva dintre cele mai vaste biodiversitati de pe planeta. Mai precis, broasca a fost gasita intr-o zona protejata numita Reserva [].

Adolescenta de 16 ani, disparuta din Barlad de doua saptamani, a fost gasita. Madalina: Sunt bine, nu sunt moarta

Madalina Popa, adolescenta de 16 ani din Barlad data disparuta, a fost gasita la nicio zi dupa ce politistii au mediatizat cazul. Tanara a fost identificata de rudele iubitului.

Atlantida a fost GASITA pe Terra. Datele EXACTE, oferite de un specialist in IT

Legende, conspiratii, mister - sunt doar cateva din cuvintele care ar descrie tot ce se crede despre Atlantida - o civilizatie inghitita de ape, pe care insa, nimeni nu a gasit-o, dar care a fost mentionata.

Victor Ponta sustine ca nu este la curent cu proiectul legislativ al unor senatori PSD prin care un politician sa nu mai poate fi incatusat sau arestat

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie nimic despre proiectul unui grup de senatori PSD privind modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Senatul a adoptat tacit un proiect de lege prin care angajarea rudelor de catre functionarii publici nu mai reprezinta conflict de interese

Un proiect de lege de modificare a Codului Penal, proiect care ar permite functionarilor publici sa-si angajeze rudele pana la gradul II inclusiv fara ca acest lucru sa fie considerat conflict de interese, a fost adoptat tacit, de catre Senatul Romaniei, semnaleaza Stiripesurse. ro.

Curtea de Apel Bucuresti a anulat raportul prin care manualele Litera-Siveco au fost declarate castigatoare la licitatia pentru Abecedare digitale, anunta Ministerul Educatiei / Litera-Siveco: Hotararea instantei specifica necesitatea unei reevaluari a m

Curtea de Apel Bucuresti a decis anularea raportului care declara castigatoare oferta Asocierii Grup Media Litera SRL - Grup Editorial Litera SRL - SC Siveco Romania SA la licitatia de manuale scolare digitale, in ceea ce priveste disciplina Comunicare in limba romana - clasa I fostele Abecedare), anunta Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. Potrivit Ministerului, sunt vizate aproximativ 6% din Abecedarele cumparate pentru acest an scolar. Ministerul precizeaza ca va dispune toate masurile legale care se impun dupa ce va primi comunicarea hotararii motivate a instantei de judecata. De cealalta parte, asocierea Litera-Siveco a sustinut ca Hotararea Curtii de Apel specifica necesitatea unei reevaluari din partea CNEE a ofertei Litera si SIVECO pentru manualul de comunicare in limba romana. Citeste in articol pozitia integrala a Ministerului Educatiei si pozitia integrala a Asocierii Grup Media Litera SRL - Grup Editorial Litera SRL - SC Siveco Romania SA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )