Libnet.ro
UNICEF

12:00

Un fost jucator din Bundesliga avertizeaza Steaua despre ce o asteapta in deplasarea cu Schalke

Adevărul Adevărul,
Un fost jucator din Bundesliga avertizeaza Steaua despre ce o asteapta in deplasarea cu Schalke

Steaua joaca miercuri primul meci din Grupa E Champions League in deplasare, pe terenul lui Schalke 04. Partida se va disputa incepand cu ora 21. 45 si va fi televizata de DigiSport si DolceSport. continuă pe Adevărul

Schalke - Steaua. Un fost jucator din Bundesliga avertizeaza Steaua despre ce o asteapta in deplasarea cu Schalke

Schalke - Steaua. Steaua joaca miercuri primul meci din Grupa E Champions League in deplasare, pe terenul lui Schalke 04. Partida se va disputa incepand cu ora 21. 45 si va fi televizata de DigiSport si DolceSport.

Fotbalist roman, fost jucator la Viitorul Constanta, arestat pentru implicare in mafia pariurilor

Fotbalistul roman Cristian Cristea, fost jucator al ViitorulConstanta, a fost arestat in Australia fiind banuit de implicare in mafia pariurilor. Romanul, care evolueaza la Southern Stars, a fost arestat.

Procurorul Adrian Vasile Anghel a fost exclus din magistratura. Vezi de ce.

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a decis, marti, excluderea din magistratura a procurorului Adrian Vasile Anghel, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dej, pentru abateri disciplinare, informeaza Mediafax. Sectia pentru procurori a CSM a admis actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva lui Vasile Adrian Anghel, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Dej, si a aplicat sanctiunea disciplinara constand in .

Doua femei au fost impuscate din greseala de politie, la New York

Politia din New York a impuscat din greseala doua femei, pe celebrul bulevard Broadway, in incercarea de imobilizare a unui barbat care avea probleme psihice, relateaza ziarul The New York Post, in editia.

Doua femei au fost impuscate din greseala de politie, la New York

Politia din New York a impuscat din greseala doua femei, pe bulevardul Broadway, in incercarea de imobilizare a unui barbat care avea probleme psihice, relateaza SKY News. Incidentul a avut loc sambata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )