Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un fost ministru grec a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de coruptie

Antena3 Antena3,
Un fost ministru grec a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de coruptie

Fostul ministru socialist grec Akis Tsohatzopoulos a fost condamnat luni, de o instanta din Atena, la 20 de ani de inchisoare pentru spalare de bani in cadrul unor contracte pentru achizitionarea de armament,. continuă pe Antena3

Fost ministru grec, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de coruptie

Fostul ministru socialist grec Akis Tsohatzopoulos a fost condamnat luni, de o instanta din Atena, la 20 de ani de inchisoare pentru spalare de bani in cadrul unor contracte pentru achizitionarea de armament, dupa.

Fost ministru grec, gasit vinovat pentru spalare de bani

Akis Tsohatzopoulos, un fost ministru socialist grec, personaj important al vietii publice din tara in ultimele trei decenii, a fost gasit vinovat de spalare de bani, in cazul unor contracte de armament. Procesul,.

Fiul lui Nutu Camataru a fost condamnat la 12 ani de inchisoare de Tribunalul Bucuresti

Fiul lui Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, a fost condamnat vineri de magistratii Tribunalului Bucuresti la 12 ani de inchisoare, in dosarul in care este acuzat de tentativa de omor.

Ovidiu Hada, fost primar de Hunedoara, incarcerat in urma unei sentinte de cinci ani de inchisoare pentru coruptie data de catre Inalta Curte

Fostul primar al municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, fostul viceprimar Robert Dan si alti doi functionari ai primariei, au fost condamnati vineri la pedepse cu inchisoarea de catre Inalta Curte ICCJ) intr-un dosar de coruptie, iar luni dimineata se aflau in arestul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ), urmand sa fie transferati in sistemul penitenciar. Hada a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare.

Fiul lui Nutu Camataru, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Fiul interlopului cunoscut ca Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la 12 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un barbat in.

Fiul lui Nutu Camataru, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Fiul interlopului cunoscut ca Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, a fost condamnat vineri la 12 ani de inchisoare cu executare, pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un barbat in localul Million Dollars.

Fiul lui Nutu Camataru, condamnat la 12 ani de inchisoare pentru tentativa de omor.

Fiul interlopului cunoscut ca Nutu Camataru, Ion Nutu Balint, a fost condamnat vineri de Tribunalul Bucuresti la 12 ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este judecat pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat un barbat in localul Million Dollars din Capitala, in septembrie 2010, informeaza Mediafax. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. In sedinta de vineri, instanta l-a condamnat pe cel cunoscut drept Nutulica la 11 ani cu executare .

Fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu, condamnat la trei ani cu suspendare pentru trafic de influenta

Fostul ofiter SRI Sorin Dobircianu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare sub supraveghere de catre magistratii Tribunalului Prahova, pentru trafic de influenta. Acesta a fost eliberat din arestul preventiv.

Un tanar de 15 ani, premiat pentru excelenta

Un tanar de 15 ani din Constanta a primit Pasaportul pentru excelenta de la fundatia Dan Voiculescu. S-a bucurat de o bursa la Oxford, una dintre cele mai bune universitati din lume si a testat,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )