Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost ministru grec, gasit vinovat pentru spalare de bani

B1 B1,
Fost ministru grec, gasit vinovat pentru spalare de bani

Akis Tsohatzopoulos, un fost ministru socialist grec, personaj important al vietii publice din tara in ultimele trei decenii, a fost gasit vinovat de spalare de bani, in cazul unor contracte de armament. Procesul,. continuă pe B1

Fost ministru grec, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de coruptie

Fostul ministru socialist grec Akis Tsohatzopoulos a fost condamnat luni, de o instanta din Atena, la 20 de ani de inchisoare pentru spalare de bani in cadrul unor contracte pentru achizitionarea de armament, dupa.

Un fost ministru grec a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru acte de coruptie

Fostul ministru socialist grec Akis Tsohatzopoulos a fost condamnat luni, de o instanta din Atena, la 20 de ani de inchisoare pentru spalare de bani in cadrul unor contracte pentru achizitionarea de armament,.

Ponta, dupa trimiterea in judecata a lui Dragnea: Sunt la fel de vinovat pentru ca si eu am vrut suspendarea lui Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa trimiterea in judecata a vicepremierului Liviu Dragnea, ca se simte la fel de vinovat in aceasta cauza deoarece a fost si el un promotor al suspendarii.

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul

Grupul Feroviar Roman, cel care a fost declarat castigator al licitatiei pentru privatizarea CFR Marfa, a depus avansul de 20 milioane de euro. Informatia a fost confirmata pentru Antena 3 de Calin Gratian,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )