Libnet.ro
UNICEF

14:30

Fost primar din municipiului Botosani a murit la 74 de ani

Antena3 Antena3,
Fost primar din municipiului Botosani a murit la 74 de ani

Dumitru Chiriacescu, fost primar ar municipiului Botosani s-a stins din viata la varsta de 74 de ani. Chiriacescu a fost insa primar al municipiului Botosani in perioada 1992-1996, dupa ce a fost. continuă pe Antena3

Doliu in politica din Romania! A murit fostul primar al municipiului Botosani

Un fost politician a incetat din viata. Este vorba despre Un fost primar al municipiului Botosani, Dumitru Chiriacescu. Acesta a murit la varsta de 74 de ani, scrie Monitorul de Suceava. Chiriacescu.

Doliu in politica din Romania! A murit fostul primar ... (FOTO)

Un fost politician a incetat din viata. Este vorba despre Un fost primar al municipiului Botosani, Dumitru Chiriacescu. Acesta a murit la varsta de 74 de ani, scrie Monitorul de Suceava. Chiriacescu.

Un taximetrist din Botosani a murit dupa ce a intrat intr-un microbuz de transport persoane. Trei calatori au fost raniti

Un taximetrist din municipiul Botosani a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina de serviciu intr-un microbuz de transport persoane, accident soldat si cu ranirea a trei calatori, relateaza News. ro. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca taximetristul circula cu viteza.

Juniorul celui mai BOGAT primar din Romania ingenunchiat de NOTA DE PLATA din club. Ce-a comandat beizadeaua

Radu Maricuta, fiul celui mai bogat primar care a existat vreodata in Romania, s-a facut de ras in Loft! Cancan prezinta imagini fabuloase cu petrecerea pe care a facut-o Radu Maricuta de.

Un fost politist din Covasna a fost trimis in judecata pentru ca ar fi falsificat procesele verbale ale persoanelor pe care ar fi trebuit sa le amendeze

Un fost agent de circulatie din Covasna, suspectat ca a falsificat procese verbale si chitante ale unor amenzi pentru a crea un avantaj persoanelor pe care ar fi trebuit sa le sanctioneze, a fost trimis in judecata de catre lucratorii Directiei Generale Anticoruptie DGA) pentru abuz in serviciu, fals intelectual si fals in declaratii, relateaza News. ro.

Seful ANAF Bogdan Stan a fost eliberat din functie

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din functie pe presedintele ANAF, Bogdan Stan, in locul lui fiind numita Mirela Calugareanu, potrivit unor surse din presa.

Marturiile cutremuratoare ale unui fost seminarist din Husi. Ce facea episcopul implicat, acum, intr-un scandal sexual

Un fost elev al Seminarului Teologic Sf. Ioan Gura de Aur s-a decis sa scoata la iveala si alte abuzuri ale Preasfintitului Corneliu Barladeanu, din cadrul Episcopiei Husilor. Tanarul povesteste,.

27 de lentile de contact au fost indepartate din ochiul unei femei din Marea Britanie

Chirurgi din Marea Britanie au indepartat 27 de lentile de contact din ochiul unei femei in varsta de 67 de ani, care s-a prezentat la spitalul Solihull pentru o operatie de cataracta, anuntaBBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )