Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost sef al Fiscului din Satu Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fost sef al Fiscului din Satu Mare, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Oradea i-au trimis, astazi, in judecata, in stare de libertate, pe Ioan Mircea Ardelean fost director executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Satu Mare) si pe Daniel Gheorghe Becski fost inspector principal in Serviciul de Inspectie Persoane Juridice din aceeasi institutie), pentru luare de mita in forma continuata. continuă pe Ziarul Bursa

Expozitie inedita de jucarii. Comorile Copilariei pot fi admirate la Muzeul Judetean din Satu Mare

Incepand de marti, la Muzeul Judetean din Satu Mare gazduieste expozitia Comorile copilariei, eveniment inclus in simpozionul international Gradinita de copii evolutie institutionala si inovatie didactica, organizat la Satu Mare in cadrul proiectului de cooperare transfrontaliera ENPI Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina Tradiitia invatarii prin joc.

Mircea Ardelean este trimis in judecata intr-un nou dosar. Fostul sef al finantelor satmarene s-a compromise pentru niste platouri cu mancare

Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a fostului sef al Finantelor din Satu Mare, Mircea Ardelean, intr-un nou dosar dupa ce in data de 10 februarie 2015, Ardelean a fost trimis in judecata, fiind acuzat de abuz in serviciu si luare de mita.

Sfarsit tragic pentru un pompier din Satu Mare care a intrat cu masina in gardul unei firme de dezmembrari auto

Din cauza vitezei excesive un pompier satmarean a avut parte de o moarte tragica, dupa ce a intrat cu masina in gardul unuei firme de dezmembrari auto.

Al-Qaeda avea ramificatii si la Satu Mare. SRI a destructurat o celula islamista ce avea legaturi cu asasinii de la Charlie Hebdo

Un cetatean francez de origine marocana a fost declarat indezirabil, la cererea SRI, pentru ca ar fi devenit un adept radical al organizatiilor teroriste Al Qaeda si, respectiv, Statul Islamic. Hassib El Mahdali si alti cinci partenerii ai sai au facut afaceri cu carne si produse alimentare in Romania,mai precis in Satu Mare unde aveau o firma.

Un conac vechi de patru secole inca este locuit la Satu Mare. Aici au poposit Nicolae Balcescu, Lajos Kossuth, dar si dictatorul Ceausescu

In comuna Pir, judetul Satu Mare, se afla cel mai vechi conac din Romania locuit neintrerupt de mai bine de patru secole. in acest conac s-au intalnit in mai multe randuri Nicolae Balcescu si Kossuth Lajos, dar si activisti ai regimului comunist. Localnicii spun ca la Pir ar fi poposit si Ilie Ceausescu, fratele lui Nicolae Ceausescu, dar si ministrul Angelo Miculescu, socrul fostului prim-ministru al Romaniei, Adrian Nastase.

Olimpiada Nationala de germana se va desfasura la Satu Mare

Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice MECS), prin Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Satu Mare, cu sprijinul autoritatilor administrative publice locale, organizeaza in perioada 6-10 aprilie, etapa nationala a Olimpiadei de Limba si literatura germana materna.

Barbatul care a incendiat Spitalul de Psihiatrie din Satu Mare este cercetat pentru distrugere si vatamare corporala

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere si vatamare corporala. Barbatul care a incendiat vineri seara sectia de Psihiatrie a Spitalului Vechi este cercetat pentru distrugere.

Presedinta Inaltei Curti despre declaratiile lui Traian Basescu: Este regretabil ca un fost sef de stat s-a exprimat astfel

Este regretabil ca un fost sef de stat s-a exprimat in astfel de termeni a spus marti dimineata Livia Stanciu, presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, despre declaratiile date de Traian Basescu luni seara privind un mod ravasit de a face justitie. Aceste atacuri nu fac decat sa ne faca sa pierdem credibilitate ca tara, a acuzat Stanciu.

Presedintele unui club sportiv din Baia Mare, batut mar de un fost politist si un boxeur

Presedintele unui club sportiv din Baia Mare a fost batut mar de un fost politist si un boxeur, iar tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din local. Scandalul a pornit dupa ce atacatorul a spus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )