Libnet.ro
UNICEF

08:30

Fosta procuroare, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare

România Liberă România Liberă,
Fosta procuroare, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare

Fosta procuroare a Parchetului instantei supreme Angela Nicolae a fost condamnata, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani de inchisoare cu executare, pentru trafic de influenta, dupa ce a cerut aproape 88. 000 de lei pentru a interveni in mai multe dosare, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare

Fosta procuroare a Parchetului instantei supreme Angela Nicolae a fost condamnata, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani de inchisoare cu executare. Ea este acuzata de trafic de.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la patru ani de inchisoare cu executare

Fosta procuroare a Parchetului instantei supreme Angela Nicolae a fost condamnata, marti, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la patru ani de inchisoare cu executare, fiind gasita vinovata de trafic de influenta, dupa ce a cerut aproape 88. 000 de.

Prima sentinta pentru fostul procuror Angela Nicolae: patru ani de inchisoare

Fostul procuror Angela Nicolae a fost condamnata la patru ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu apel la completul de cinci judecatori. DNA sustine ca femeia cerea bani pentru interventii in dosare.

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la 4 ani inchisoare cu executare

Fosta procuroare-sefa a Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, Angela Nicolae, a fost condamnata marti de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Femeie din Alba condamnata la aproape 6 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor

O femeie in varsta de 33 de ani din Alba a fost condamnata la 5 ani si 10 luni de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat si talharie. Laslau Petronela a incercat sa omoare o batrana de 77 de ani, caria i-a sustras mai mule bunuri din locuinta.

Doi fosti directori ai Electrica Brasov, condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare

Constantin Juganaru, fostul director general al Electrica Brasov, si Gheorghe Puscasiu, fostul director economic, au fost condamnati la cate sapte ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care erau acuzati de luare de mita, abuz in serviciu in forma calificata si spalare de bani. Decizia a fost luata de instanta suprema si este definitiva.

Un copil de patru ani a cazut de la etajul doi dupa ce a deschis singur geamul dormitorului

Un copil de patru ani din municipiul Arad a cazut de la etajul doi al unui bloc din cartierul Micalaca. Baiatul a deschis fereastra dormitorului si s-a urcat pae pervaz, de unde a cazut.

Medic psihiatru, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

Medicul psihiatru, Cristian Gheorghe Bellu Bengescu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca prescria droguri unor toxicomani, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )