Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la 7 ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

Adevărul Adevărul,
Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la 7 ani de inchisoare. Decizia nu este definitiva

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la 7 ani de inchisoare cu executare pentru mai multe fapte de coruptie. Decizia nu este insa definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte ani de inchisoare cu executare: Decizia nu este definitiva

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva,.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte ani de inchisoare, pentru delapidare

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de tribunalul Bucuresti, la sapte ani de inchisoare, pentru delapidare, informeaza Mediafax.

Fostul deputat Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie, decizia nefiind definitiva.

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu, condamnat la sapte de ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat, vineri, de Tribunalul Bucuresti, la sapte de ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva.

Medic psihiatru, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

Medicul psihiatru, Cristian Gheorghe Bellu Bengescu, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, dupa ce a semnat un acord de recunoastere a vinovatiei, prin care a admis ca prescria droguri unor toxicomani, informeaza Mediafax.

Deputatul Dumitru Chirita, senatorul Catalin Croitoru si fostul deputat Oana Niculescu Mizil, exclusi din PSD

Biroul Politic al PSD Sector 5 a decis excluderea din partid a deputatului Dumitru Chirita si a senatorului Catalin Croitoru. De asemenea, fostul deputat Oana Niculescu Mizil a fost exclus din partid. Deciziile .

Fosta procuroare Angela Nicolae, condamnata la 4 ani inchisoare cu executare

Fosta procuroare-sefa a Biroului de Relatii Internationale si Programe din Parchetul General, Angela Nicolae, a fost condamnata marti de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie la 4 ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.

Fost lider PDL, condamnat la 7 ani de inchisoare

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare. Democrat liberalul este acuzat de trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la spalare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )