Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul ministru Relu Fenechiu ar putea sa isi ispaseasca pedeapsa la Penitenciarul Botosani

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru Relu Fenechiu ar putea sa isi ispaseasca pedeapsa la Penitenciarul Botosani

Fostul ministru al Transporturilor se afla in momentul de fata in Penitenciarul de Maxima Siguranta de la Iasi. Acesta ar urma insa sa fie transferat la Penitenciarul din Botosani dupa perioada de carantina. continuă pe Adevărul

Relu Fenechiu a fost transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi, unde isi va executa condamnarea in dosarul Transformatorul

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a fost transferat, duminica, la Penintenciarul de maxima siguranta Iasi, acolo unde isi va executa condamnarea de cinci ani de inchisoare in dosarul.

Relu Fenechiu si-a petrecut prima noapte in arest plangand

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a plans ca un copil in prima noapte petrecuta in arestul Politiei Iasi. Cel putin asta sustin jurnalistii de la evz. ro, care adauga ca fostul ministru al.

Relu Fenechiu, transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost transferat din arestul Politiei Judetene Iasi la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi. Relu Fenechiu, fratele acestuia si Bogdan Damian se vor afla intr-un regim de carantina pentru 21 de zile, informeaza Mediafax. Fenechiu va fi introdus intr-un regim de carantina timp de 21 de zile, la fel ca fiecare nou detinut care ajunge la .

Relu Fenechiu, transferat la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, condamnat definitiv, joi, la cinci ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost transferat din arestul Politiei Judetene Iasi la Penitenciarul de maxima siguranta Iasi.

Relu Fenechiu a fost mutat din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi

Relu Fenechiu a fost mutat aseara in secret din arestul IPJ la Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi. Luna aceasta, lui Fenechiu urmeaza sa i se stabileasca regimul de executare. Odata ajuns la penitenciar,.

Relu Fenechiu a fost transferat in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Iasi. El poate cere transferul in alt oras

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi au primit mandatul de executare in orginal in cazul lui Relu Fenechiu transferandu-l pe acesta in Penitenciarul Iasi.

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu: Un radar al Armatei ar fi gasit mult mai repede avionul prabusit in Apuseni

Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu spune ca un radar al Armatei ar fi gasit mult mai repede avionul prabusit luna trecuta in Apuseni. Cert este ca Datele de localizare oferite de Orange Serviciului.

Fostul ministru Ecaterina Andronescu ar da Senatul pentru un loc in Parlamentul European

Fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu, va candida din partea PSD pentru un loc in Parlamentul European, spun surse politice, citate de stiripesurse. Se pare ca din schema pentru europarlamentare ar fi.

Cristian Adomnitei, sustinut pentru a prelua conducerea PNL Iasi, ramasa fara presedinte dupa condamnarea lui Relu Fenechiu

Condamnarea luiRelu Fenechiu la cinci ani de inchisoare cu executare a lasat filiala PNLIasi fara conducere, liberalii ieseni decizand sa-l sustina pe seful CJIasi,Cristian Adomnitei,.

Ariton neaga zvonurile. Fostul ministru al Economiei nu a demisionat din PDL

Numele sibianului Ion Ariton, fost ministru al economiei in guvernul condus de Emil Boc, figura pe o lista a unor parlamentari care ar urma-o pe Elena Udrea in Miscarea Populara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )