Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul presedinte bulgar Jelio Jelev, inmormantat duminica la Sofia. Cine a reprezentat Romania la funeralii

România Liberă România Liberă,
Fostul presedinte bulgar Jelio Jelev, inmormantat duminica la Sofia. Cine a reprezentat Romania la funeralii

Funeraliile primului presedinte postcomunist bulgar, Jelio Jelev, care au avut loc duminica la Sofia, au reunit elita politica bulgara si politicieni din Balcani, intre care si fostul presedinte roman Emil Constantinescu, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Jelio Jelev, primul presedinte necomunist al Bulgariei, a murit la varsta de 79 de ani

Jelio Jelev, disidentul care a devenit primul presedinte necomunist al Bulgariei din 1990 pana in 1997, a murit vineri la varsta de 79 de ani, au anuntat familia si autoritatile de la Sofia, potrivit AFP. Un.

Jelio Jelev a murit. Primul presedinte al Bulgariei postcomuniste avea 79 de ani

Jelio Jelev a murit la varsta de 79 de ani. Jelev a fost primul presedinte al Bulgariei postcomuniste, unul dintre principalii opozanti ai regimului comunist.

A murit primul presedinte al Bulgariei postcomuniste. Jelio Jelev avea 79 de ani

Primul presedinte al Bulgariei postcomuniste, Jelio Jelev, care a fost unul dintre principalii opozanti ai regimului comunist, a decedat vineri, la varsta de 79 de ani, a anuntat familia sa. Informatia a fost.

A murit Jelio Jelev, primul presedinte al erei post-comuniste in Bulgaria

Primul presedinte al erei post-comuniste in Bulgaria, Jelio Jelev, care fusese unul dintre principalii opozanti ai regimului, a murit vineri la varsta de 79 de ani, a anuntat familia acestuia, potrivit AFP.

Klaus Iohannis, dupa moartea oamenilor politici Richard von Weizsacker si Jelio Jelev: Voi pastra pentru cei doi oameni de stat un moment de reculegere

Dupa ce Richard von Weizsacker, fost presedinte al Germaniei, si Jelio Jelev, fost presedinte al Bulgariei, s-au stins din viata, presedintele Klaus Iohannis, printr-un mesaj pe Facebook, sustine ca va.

Panteonul onoarei: In Memoriam Jelio Jelev (1935-2015) Articol de Vladimir Tismaneanu si Marius Stan

Jelio Jelev era un om de o discretie proverbiala. Era, cum se spune, self-effacing, refuza baile de multimi si panegiricele. A tinut piept regimului terorist al lui Todor Jivkov, a scris texte care sfidau totalitarismele de orice culoare. Dictatura a raspuns interzicandu-i dreptul la semnatura si tinandu-l sub urmarire permanenta. A fost hartuit si calomniat. A fost unul dintre cei care au salvat onoarea intelectualilor bulgari atunci cand multi se prosternau si ridicau statuie unui tiran inept.

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu cel mai mic nepot al sau pe contul de Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

Traian Basescu, bunic pentru a treia oara. Fostul presedinte al Romaniei a publicat o fotografie cu nou-nascutul pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a devenit bunic pentru a treia oara, dupa ce fiica sa Elena a nascut sambata seara un baietel. Anuntul a facut chiar de fostul sef al statului pe contul sau de Facebook.

Fostul presedinte german Richard von Weizsacker a decedat la varsta de 94 de ani

Fostul presedinte al Republicii Federale Germane RFG) Richard von Weizsacker, considerat una dintre marile figuri morale ale Germaniei dupa razboi, a decedat la varsta de 94 de ani, a anuntat sambata presedintia germana.

Fostul presedinte al Germaniei Federale, Richard von Weizsacker, a murit

Fostul presedinte al Republicii Federale Germane, Richard von Weizsacker, considerat una dintre marile figuri ale tarii dupa cel de-al doilea razboi mondial, a murit la varsta de 94 de ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )