Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul sef al Jandarmeriei Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

B1 B1,
Fostul sef al Jandarmeriei Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Jandarmeriei Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, fiind acuzat de fapte de coruptie privind reincadrarea in functie a unui subofiter care fusese trecut in. continuă pe B1

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Costica Silion a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare

Fostul sef al Jandarmeriei Romane Costica Silion a fost condamnat de Curtea Suprema la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie privind reincadrarea in functie a unui subofiter care fusese trecut in rezerva din Politia Romana, din motive disciplinare.

Strasser, fostul eurodeputat austriac, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare.

Fostul ministru austriac de Interne si eurodeputat conservator Ernst Strasser, judecat pentru acte de coruptie, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare, informeaza Mediafax. Initial, fostul ministru de Interne si eurodeputat a fost condamnat la patru ani de inchisoare, dar Curtea Suprema austriaca a casat decizia pentru viciu de forma. Ernst Strasser, in varsta de 57 de ani, a decis sa faca apel la Curtea Suprema in cazul noii condamnari. Strasser a respins permanent .

Fostul prim-ministru al Croatiei a fost condamnat la noua ani de inchisoare

Fostul prim-ministru al Croatiei, Ivo Sanader, a fost condamnat miercuri, in prima instanta, la noua ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri si imbogatire personala.

Fostul sef al DNA Slobozia urmeaza sa fie cercetat in arest la domiciliu

Curtea Suprema a decis ca fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Slobozia Dumitru Cristudor sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita doua masini de piatra si un autoturism Audi. Decizia instantei nu este definitiva.

ICCJ: Fostul sef al DNA Slobozia, cercetat in arest la domiciliu.

Judecatorii ICCJ au decis ca fostul sef al Directiei Nationale Anticoruptie Slobozia, Dumitru Cristudor, sa fie cercetat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a primit mita doua masini de piatra si un autoturism Audi, relateaza Mediafax. Constata ca nu se mai impune mentinerea masurii arestarii preventive fata de inculpatul Cristudor Dumitru. Admite cererea formulata de inculpatul Cristudor Dumitru si, in baza art. 242 alin. 2 Cod procedura penala, dispune inlocuirea masurii .

Un barbat din Iasi a fost CONDAMNAT la inchisoare pe VIATA dupa ce a omorat in bataie un baietel de cinci ani

Un barbat de 35 de ani a fost condamnat la inchisoare pe viata de magistratii Tribunalului Iasi, fiind acuzat ca in iulie 2013 l-a ucis in bataie pe copilul de cinci ani al concubinei sale. Anchetatorii.

Fostul sef al CJ Arges renunta la procesul pentru recuperarea functiei.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean CJ) Arges Constantin Nicolescu a anuntat, joi, ca renunta la procesul prin care contesta decizia prefectului judetului privind incetarea mandatului sau la conducerea CJ, transmite Mediafax. Constantin Nicolescu a depus joi, la Consiliul Judetean Arges, un document prin care isi da demisia din functia de presedinte al CJ Arges, invocand motive medicale, au declarat reprezentanti ai acestei institutii. Documentul a fost inregistrat oficial la CJ Arges, .

Pe urmele lui Gica Popescu: Uli Hoeness, presedintele lui Bayern Munchen, a fost condamnat la inchisoare cu executare

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost gasit vinovat de frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, fiind condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

The Daily Telegraph: Fostul sef al diplomatiei franceze ar fi primit 100. ...

Fostul premier si sef al diplomatiei franceze Dominique de Villepin a efectuat o zi de munca, dupa aproximativ 20 de ani de absenta, la Ministerul Afacerilor Externe, pentru a primi un bonus de pensionare in valoare de 100. 000 de euro, scrie The Daily Telegraph, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit site-ului cotidianului conservator The Daily Telegraph, care citeaza surse neidentificate de la Ministerul Afacerilor Externe, de Villepin a efectuat in septembrie o zi de munca la Quai .

Fostul sef al diplomatiei franceze Dominique de Villepin a primit un bonus de 100.000 de euro pentru o zi de munca

Dupa 20 de ani de absenta in ministerul Afacerilor Externe, fostul premier si sef al diplomatiei franceze, Dominique de Villepin, s-a intors la munca o singura zi pentru a putea primi un bonus la pensionare de 100. 000 de euro, scrie presa britanica, preluata de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )