Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul viceprimar al Craiovei, arestat pentru pentru 30 de zile. Cristina Calangiu este acuzata de trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul viceprimar al Craiovei, arestat pentru pentru 30 de zile. Cristina Calangiu este acuzata de trafic de influenta

Cristina Calangiu a fost retinuta ieri pentru 24 de ore de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infractiunii de trafic de infulenta. Fostul viceprimar al Craiovei a primit mandat de arestare pentru o perioada de 30 de zile. continuă pe Adevărul

Fost viceprimar al Craiovei, retinut pentru mita

Fostul viceprimar al Craiovei, Cristina Mariana Calangiu, a fost retinut pentru ca a cerut mita sume de pana la 8. 000 de euro pentru a ajuta mai multe persoane sa se angajeze ca asistenti medicali, respectiv.

Fostul preot care a ucis o adolescenta la Constanta, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul preot care a ucis o adolescenta la Constanta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza B1 TV. Barbatul din Bistrita-Nasaud si-a marturisit fapta inca de la audieri. Fostul preot le-a.

Interceptari DNA in cazul fostului viceprimar al Craiovei. Cristina Calangiu: Cu aia de la spital eu nu ma bag, eu, o sa incerc sa-ti dau inapoi aia patru mii si cu asta, basta

Fostul viceprimar al Craiovei a fost arestat prevenetiv pentru o perioada de 30 de zile pentru trafic de influenta. Cristina Calanagiu este acuzata de procurorii DNA- Craiova ca a cerut bani de la mai multe persoane interesate sa se angajeze in sistemul sanitar.

Fosta viceprimarita a Craiovei, retinuta pentru 24 de ore

Procurorii anticoruptie au dispus retinerea pentru 24 de ore si punerea sub urmarire penala a viceprimarului din Craiova, Cristina Mariana Calangiu, pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, in forma continuata 9 acte materiale), se arata intr-un comunicat DNA.

Franta: Politician din cadrul Frontului National, ARESTAT pentru comentarii rasiste fata de romani

Un consilier municipal din Franta, membru al formatiunii de extrema-dreapta Frontul National, a fost arestat sub acuzatia ca a facut comentarii cu rasiste la adresa imigrantilor romani, informeaza Mediafax.

Politician francez arestat pentru comentarii rasiste fata de romani

Un consilier municipal din Franta a fost arestat sub acuzatia ca a facut comentarii cu caracter rasist la adresa imigrantilor romani. El este membru al formatiunii de extrema-dreapta Frontul National. Patrick.

iPad-ul Papei Francisc s-a vandut la licitatie pentru 30.000 de dolari

Un iPad care a apartinut la un moment dat Papei Francisc a fost vandut pentru suma de 30. 500 de dolari la o licitatie in Uruguay, anunta Reuters, conform Mashable. Conform sursei citate, Papa Francisc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )