Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO+VIDEO. Atac cu cutitul in Japonia. Cel putin 19 morti si 45 de raniti

România Liberă România Liberă,
FOTO+VIDEO. Atac cu cutitul in Japonia. Cel putin 19 morti si 45 de raniti

Cel putin 19 oameni au fost ucisi si cel putin alti 45 sunt raniti, dupa un atac produs in capitala Japoniei, Tokyo. Atacul s-a produs pe timpul noptii de luni spre marti la un centru pentru persoane cu dizabilitati, situat in Sagamihara, oras aflat la 40 de kilometri de Tokyo. Primele informatii au fost postate pe Twitter de NHK World News si preluate de media din Europa. continuă pe România Liberă

Atac sangeros in Japonia! Cel putin 19 morti si zeci de raniti, dupa ce au fost injunghiati de un individ (FOTO)

Cel putin 19 oameni au murit, iar alti 50 au fost raniti, dupa ce au fost injunghiati, marti dimineata, intr-un atac comis la nun centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul japonez Sa.

Cel putin 19 morti, zeci de raniti

Un barbat a fost arestat dupa ce a omorat, cu o arma alba, cel putin 19 oameni si a ranit alti 45 intr-un asezamant medical pentru persoane cu dizabilitati aflat in prefectura Kanagawa, langa Tokyo, informeaza presa locala, care citeaza autoritatile.

UPDATE Masacru in Japonia: Cel putin 19 morti si 20 de raniti dupa un atac cu arme albe la un centru pentru persoane cu dizabilitati

Un individ inarmat cu un cutit a provocat un masacru la un centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul japonez Sagamihara, luni seara, omorand cel putin 19 persoane si ranind alte 20, conform televiziunii de stat NHK.

FOTO+VIDEO. Atac ISIS la o biserica din Franta. Preotul crestin a fost decapitat. Papa condamna atacul. Arhiepiscopul Siriei acuza fortele satanice

Atacul asupra unei biserici din Saint-Etienne-du-Rouvray, Normandia nordul Frantei). a fost comis de doi teroristi care se revendica a face parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI), a declarat marti presedintele francez Francois Hollande. Preotul a fost ucis, o alta persoana se zbate intre viata si moarte, iar atacatorii au fost ucisi de politie.

FOTO+VIDEO. Atac ISIS la o biserica din Franta. Preotul crestin a fost decapitat. Papa Francisc condamna ferm atacul

Atacul asupra unei biserici din Saint-Etienne-du-Rouvray, Normandia nordul Frantei). a fost comis de doi teroristi care se revendica a face parte din gruparea jihadista Statul Islamic SI), a declarat marti presedintele francez Francois Hollande. Preotul a fost ucis, o alta persoana se zbate intre viata si moarte, iar atacatorii au fost ucisi de politie.

Macel in Japonia. Cel putin 19 morti, zeci de raniti

Un barbat a fost arestat dupa ce a omorat 19 oameni si a ranit alti 45 intr-un asezamant pentru persoane cu dizabilitati aflat in prefectura Kanagawa, langa Tokyo, informeaza.

Atac armat in Munchen: cel putin 10 morti, inclusiv autorul, care este un tanar german de origine iraniana

Un tanar german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, este autorul atacului comis vineri seara intr-un centru comercial din Munchen, unde a deschis focul si a ucis cel putin noua persoane, dupa care s-a sinucis. De asemenea, alti 16 oameni au fost.

Masacru in Japonia: Cel putin 15 morti si 45 de raniti dupa un atac cu arma alba la un centru pentru persoane cu dizabilitati

Un individ inarmat cu un cutit a provocat un masacru la un centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul japonez Sagamihara, luni seara, omorand cel putin 15 persoane si ranind alte 45, conform televiziunii de stat NHK.

Florida: Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte 17 au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte (FOTO, VIDEO)

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte 17, ranite, in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte din statul american Florida, informeaza RT. com. impuscaturile.

Florida: Doua persoane au fost ucise si cel putin 14 au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte (FOTO, VIDEO)

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte 14, ranite, in timpul unui schimb de focuri care a avut loc intr-un club de noapte din statul american Florida, informeaza RT. com. impuscaturile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )