Libnet.ro
UNICEF

21:00

Macel in Japonia. Cel putin 19 morti, zeci de raniti

Antena3 Antena3,
Macel in Japonia. Cel putin 19 morti, zeci de raniti

Un barbat a fost arestat dupa ce a omorat 19 oameni si a ranit alti 45 intr-un asezamant pentru persoane cu dizabilitati aflat in prefectura Kanagawa, langa Tokyo, informeaza. continuă pe Antena3

Cel putin 19 morti, zeci de raniti

Un barbat a fost arestat dupa ce a omorat, cu o arma alba, cel putin 19 oameni si a ranit alti 45 intr-un asezamant medical pentru persoane cu dizabilitati aflat in prefectura Kanagawa, langa Tokyo, informeaza presa locala, care citeaza autoritatile.

Atac sangeros in Japonia! Cel putin 19 morti si zeci de raniti, dupa ce au fost injunghiati de un individ (FOTO)

Cel putin 19 oameni au murit, iar alti 50 au fost raniti, dupa ce au fost injunghiati, marti dimineata, intr-un atac comis la nun centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul japonez Sa.

FOTO+VIDEO. Atac cu cutitul in Japonia. Cel putin 19 morti si 45 de raniti

Cel putin 19 oameni au fost ucisi si cel putin alti 45 sunt raniti, dupa un atac produs in capitala Japoniei, Tokyo. Atacul s-a produs pe timpul noptii de luni spre marti la un centru pentru persoane cu dizabilitati, situat in Sagamihara, oras aflat la 40 de kilometri de Tokyo. Primele informatii au fost postate pe Twitter de NHK World News si preluate de media din Europa.

UPDATE Masacru in Japonia: Cel putin 19 morti si 20 de raniti dupa un atac cu arme albe la un centru pentru persoane cu dizabilitati

Un individ inarmat cu un cutit a provocat un masacru la un centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul japonez Sagamihara, luni seara, omorand cel putin 19 persoane si ranind alte 20, conform televiziunii de stat NHK.

Masacru in Japonia: Cel putin 15 morti si 45 de raniti dupa un atac cu arma alba la un centru pentru persoane cu dizabilitati

Un individ inarmat cu un cutit a provocat un masacru la un centru pentru persoane cu dizabilitati din orasul japonez Sagamihara, luni seara, omorand cel putin 15 persoane si ranind alte 45, conform televiziunii de stat NHK.

Cel putin sase morti si mai multi raniti

Trei persoane cautate, vineri seara, de politia germana au produs cel putin sase morti si mai multi raniti in centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, au declarat surse din politie pentru AFP, bilant confirmat si de postul de televiziune BR. Politia a informat ca, potrivit martorilor, au existat trei atacatori cu carabine. De asemenea, politia a anuntat ca suspecteaza un atac terorist si autoritatile au instituit starea speciala cerandu-le oamenilor sa ramana in locuinte.

Atentat cu masina-capcana la 80 de kilometri de Bagdad, soldat cu cel putin 14 morti

Un atentat cu masina-capcana a provocat astazi dimineata moartea a cel putin 14 persoane si ranirea a peste 30 la intrarea in Khaklis, oras situat la 80 de kilometri nord-est de Bagdad, au anuntat surse spitalicesti si din politie, informeaza Reuters.

Atentat cu masina-capcana la 80 de kilometri de Bagdad, soldat cu cel putin 14 morti

Un atentat cu masina-capcana a provocat luni dimineata moartea a cel putin 14 persoane si ranirea a peste 30 la intrarea in Khaklis, oras situat la 80 de kilometri nord-est de Bagdad, au anuntat surse spitalicesti si din politie, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Atentat sinucigas la Bagdad soldat cu cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au murit duminica intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier siit din Bagdad, au anuntat serviciile de securitate si cele medicale, relateaza AFP. Atentatul, comis.

Atentat sinucigas la Bagdad; cel putin 12 morti

Cel putin 12 persoane au decedat astazi intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier siit din Bagdad, au anuntat serviciile de securitate si cele medicale, potrivit AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )