Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Bazinul Olimpic din Alba Iulia a fost redeschis. Tehnologie de ultima ora la cea mai mare piscina din judet

Adevărul Adevărul,
FOTO Bazinul Olimpic din Alba Iulia a fost redeschis. Tehnologie de ultima ora la cea mai mare piscina din judet

Primaria Alba Iulia a efectuat joi receptia finala pentru bazinul olimpic de inot din oras. Investitia de modernizare a costat 13 milioane de lei. Perioada de executie a fost cuprinsa intre septembrie 2010 iunie 2014. continuă pe Adevărul

Bazinul Olimpic din Alba Iulia se redeschide dupa 4 ani. Facilitati moderne pentru recreere si sport

Bazinul Olimpic din Alba Iulia se deschide pentru public vineri, 18 iulie 2014, dupa aproape patru ani de la demararea lucrarilor de modernizare. Investitia trebuia finalizata in 2011, dar lipsa finantarii si modificarile aduse ulterior proiectului au amanat redeschiderea bazinului.

Fostul sef al DIICOT Alba Iulia a fost suspendat din functia de procuror. Ioan Muresan a fost trimis in judecata in dosarul Berbeceanu

Consiliul Superior al Magistraturii a decis joi, 17 iulie, suspendarea din functie a procurorului Ioan Muresan, fost sef al DIICOT Alba Iulia. Procurorul a fost trimis, miercuri, in judecata de DNA pentru represiune nedreapta si abuz in serviciu in ceea ce priveste actele de cercetare penala efectuate impotriva comisarului sef Traian Berbeceanu, fostul comandant al BCCO Alba Iulia.

Bazinul Olimpic din Baia Mare se inchide din cauza lipsei banilor

Bazinul Olimpic Gheorghe Demeca Baia Mare se va inchide in perioada verii din cauza lipsei fondurilor necesare pentru intretinerea acestuia. Este pentru prima data cand atat bazinul descoperit cat si cel acoperit sunt inchise in perioada verii, insa reprezentantii Directiei DSTJ Maramures spun ca nu pot acoperii cheltuielile lunare in aceasta perioada a anului.

Mesajul scris pe o masina de pompe funebre din Alba Iulia face inconjurul tarii. Pentru ce-am muncit pe pamant

Un slogan bun vinde marfa. Chiar daca este o afacere pentru cei puternici emotional, serviciile funerare se afla pe o piata foarte aglomerata, oricat de sinistru ar suna. Extrem de multe firme au aparut, mizand.

ADMITERE LICEU 2014 ALBA Colegiul Horea, Closca si Crisan din Alba Iulia se mentine in elita nationala

Ministerul Educatiei a publicat pe edu. ro primele rezultate dupa repartizarea computerizata in cadrul admiterii la liceu. Cei 2. 096 de elevi din judetul Alba au trecut si etapa de repartizare computerizata. 845 de elevi nu au intrat la repartizare pentru ca au ales filiera vocationala sau profesionala, iar aproximativ 100 dintre ei nu au participat la examenul de anul acesta. Un numar de 14 elevi nu au fost repartizati.

Abonamente mai multe si mai avantajoase la Bazinul Olimpic

Consilierii Locali au decis sa diversifice gama de abonamente oferite publicului la Bazinul Olimpic de langa Gara Brasov.

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, trimis in judecata de DIICOT

Fostul comandant al BCCO Alba Iulia, comisarul sef Traian Berbeceanu, a fost trimis in judecata de structura centrala a DIICOT. Berbeceanu este acuzat de sprijinire a unui grup infractional si luare de mita. Dosarul a fost transmis instantei in aceeasi zi in care procurorii DNA au decis sa ii trimita in jduecata pe anchetatorii lui Berbeceanu, procurorii Ioan Muresan si Nicolaie Cean, respectiv politistul Alin Muntean.

Ancheta DNA la BCR Alba Iulia a demarat la plangerea bancii. Care sunt firmele beneficiare de credite ilegale

Ancheta procurorilor DNA cu privire la prejudiciul de peste 11 milioane de euro de la BCR Alba Iulia a fost declansata la scolicitarea reprezentantilor bancii. in dosar sunt 28 de inculpati si 33 de firme beneficiare ale creditelor, care ar fi fost acordate ilegal.

Barbatul din Alba care si-a ucis mama cu o furca a fost trimis in judecata

Un tanar in varsta de 27 de ani, cu domiciliul in comuna Farau din judetul Alba, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru omor. Bartha Stefan risca pana la 20 de ani de inchisoare dupa ce si-a omorat mama cu o furca.

FOTO: Strazi celebre din intreaga lume care atrag milioane de turisti

Desi termenul in sine poate suna banal, o strada poate avea multe de oferit trecatorilor si mai ales turistilor. Experientele pot varia in multe feluri, de la o multitudine de atractii pana la delicii locale. Si cum ne aflam in sezonul vacantelor, veti putea include in itinerariul dumneavoastra si o vizita la unele din cele mai spectaculoase strazi si bulevarde din intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )