Libnet.ro
UNICEF

18:00

FOTO Cele mai frumoase imagini cu SuperLuna din 23 iunie

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai frumoase imagini cu SuperLuna din 23 iunie

SuperLuna a trecut si anul acesta fara incidente, asa cum era si normal. in Romania, momentul de perigeu al satelitului natural al Pamantului a avut loc in jurul orei 14. in jurul mapamondului, pasionatii au privit spectacolul de pe cer, acolo unde noaptea a permis acest lucru. continuă pe Adevărul

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Super Luna din 23 iunie

Super Luna a trecut si anul acesta fara incidente, asa cum era si normal. in Romania, momentul de perigeu al satelitului natural al Pamantului a avut loc in jurul orei 14. in jurul mapamondului, pasionatii au privit spectacolul de pe cer, acolo unde noaptea a permis acest lucru.

Catel sfios, dar fericit in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei

Este cel mai fericit catel din lume, mai ales ca se afla in bratele uneia dintre cele mai frumoase.

TOP: Cele mai difuzate 10 melodii romanesti la radio si TV in primul trimestru al anului

Vezi in slide-urile urmatoare care au fost cele mai difuzate zece melodii romanesti pe radiourile si televiziune autohtone in primele trei luni ale acestui an, conform companiei de monitorizare Media Forest .

FOTO inedite: Cum arata cea mai mare DRONA MILITARA din Europa.

Compania italiana Piaggio Aero a prezentat, marti dimineata, la salonul aeronautic de la Paris, cea mai mare drona din Europa, denumita P. 1HH HammerHead. Noul model se bazeaza pe tehnologia aeronavei P. 180 Avanti II, produsa de aceeasi companie italiana, conform publicatiei Business Insider. Citeste si Cele mai puternice ARMATE din lume. Vezi ce diferente exista intre SUA, Rusia si China! Pentru acest model, proiectantii au marit anvergura aripilor si raza de actiune, iar pe fuselajul dronei .

Top 5 cele mai citite articole ale saptamanii.

Cel mai citit articol al saptamanii a fost editorialul lui Dan Cristian Turturica intitulat Planul Basescu Ponta impotriva lui Voiculescu - Antonescu. Un nou scandal. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Victor Ponta dupa anuntul presedintelui ca va organiza un nou referendum pentru reducerea numarului de parlamentari si trecerea la un legislativ unicameral. Dupa care a adaugat: sa faca orice referendum doreste are dreptul, foarte bine. Citeste .

VIDEO Cele mai spectaculoase momente de pe Internet din 2013, cuprinse in cinci minute

Utilizatorul de Youtube zapatou a compilat 187 de clipuri video spectaculoase intr-un filmulet de cinci minute care te tine cu sufletul la gura.

VIDEO Cele mai bune filme Sci-Fi din istorie

Oamenii au fost mereu fascinati de timp, de spatiu si de tot ceea ce inseamna stiinta. Poate de aceea au aparut si filmele SF, pentru a satisface dorinta oamenilor de a afla mai multe despre necunoscut, dar si pentru ca scenaristii si scriitorii sa-si poata demonstra inventivitatea. The Telegraph a alcatuit o lista cu cele mai bune productii science-fiction din istoria cinematografiei.

Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

De-a lungul timpului au existat nenumarate greseli care au facut. istorie. A gresi este omeneste, spune si un vechi proverb, insa uneori omul pare de-a dreptul absurd in actiunile sale. Se poate intampla oricui si, uneori, aceste mici accidente dau nastere la cele mai neasteptate situatii.

Tabloul 131;Noapte buna al lui Nicolae Tonitza, una dintre cele mai profitabile licitatii la Artmark

Licitatia de Vara a casei Artmark, organizata marti-seara, a inregistrat vanzari totale de 750. 000 de euro, una dintre cele mai importante fiind a tabloului Noapte buna semnat de Nicolae Tonitza, care s-a vandut cu 90. 000 de euro.

Noua mea viata incepe acum!. Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume

Sase tineri au fost selectionati de Australia din circa 330. 000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita cele mai bune joburi din lume, anunta Agerpres, citand AFP. Queensland este magnific, am ales.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )