Libnet.ro
UNICEF

18:00

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Super Luna din 23 iunie

Adevărul Adevărul,
GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini cu Super Luna din 23 iunie

Super Luna a trecut si anul acesta fara incidente, asa cum era si normal. in Romania, momentul de perigeu al satelitului natural al Pamantului a avut loc in jurul orei 14. in jurul mapamondului, pasionatii au privit spectacolul de pe cer, acolo unde noaptea a permis acest lucru. continuă pe Adevărul

FOTO Cele mai frumoase imagini cu SuperLuna din 23 iunie

SuperLuna a trecut si anul acesta fara incidente, asa cum era si normal. in Romania, momentul de perigeu al satelitului natural al Pamantului a avut loc in jurul orei 14. in jurul mapamondului, pasionatii au privit spectacolul de pe cer, acolo unde noaptea a permis acest lucru.

Catel sfios, dar fericit in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei

Este cel mai fericit catel din lume, mai ales ca se afla in bratele uneia dintre cele mai frumoase.

HOT! Vezi primele imagini din noul clip INNA Be My Lover + galerie foto

Inna se pregateste de lansarea unui nou videoclip pentru single-ul Be My Lover. Artista a dezvaluit in premiera un scurt teaser prin intermediul Instegram! Piesa Be My Lover este confirmata ca fiind cel de-al doilea single international extras de pe cel de-al treilea album de studio Party Never Ends, lansat pe 1 Martie. Track-ul nu .

FOTO Weekend cu spectacol spatial: Super Luna din noaptea de 23 iunie

Weekendul acesta va aduce un fenomen interesant pentru pasionatii de astronomie din toata lumea: fenomenul Super Lunii va avea loc oficial pe 23 iunie, dar in Romania apogeul va fi atins in noaptea dintre 23 si 24, la ora 1.

TOP: Cele mai difuzate 10 melodii romanesti la radio si TV in primul trimestru al anului

Vezi in slide-urile urmatoare care au fost cele mai difuzate zece melodii romanesti pe radiourile si televiziune autohtone in primele trei luni ale acestui an, conform companiei de monitorizare Media Forest .

VIDEO Cele mai bune filme Sci-Fi din istorie

Oamenii au fost mereu fascinati de timp, de spatiu si de tot ceea ce inseamna stiinta. Poate de aceea au aparut si filmele SF, pentru a satisface dorinta oamenilor de a afla mai multe despre necunoscut, dar si pentru ca scenaristii si scriitorii sa-si poata demonstra inventivitatea. The Telegraph a alcatuit o lista cu cele mai bune productii science-fiction din istoria cinematografiei.

Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

De-a lungul timpului au existat nenumarate greseli care au facut. istorie. A gresi este omeneste, spune si un vechi proverb, insa uneori omul pare de-a dreptul absurd in actiunile sale. Se poate intampla oricui si, uneori, aceste mici accidente dau nastere la cele mai neasteptate situatii.

Tabloul 131;Noapte buna al lui Nicolae Tonitza, una dintre cele mai profitabile licitatii la Artmark

Licitatia de Vara a casei Artmark, organizata marti-seara, a inregistrat vanzari totale de 750. 000 de euro, una dintre cele mai importante fiind a tabloului Noapte buna semnat de Nicolae Tonitza, care s-a vandut cu 90. 000 de euro.

GALERIE FOTO Au colorat Capitala in nuante de rosu. Vezi cum s-au distrat tinerii la Festivalul Culorilor

O companie din Chisinau a decis sa faca viata locuitorilor Capitalei mai colorata. inarmandu-se cu vopsele organice, buna dispozitie si imbracandu-se in haine pe care au putut sa le pateze fara mila, zeci de tineri au iesit in strada pentru a organiza o bataie colorata.

GALERIE FOTO Turul de ciclism a reunit, la Targoviste, peste 250 de copii si parinti

In spiritul unei atitudini responsabile pentru o viata mai sanatoasa si o relatie corecta cu mediul inconjurator, Scoala Gimnaziala CORESI din Targoviste a organizat, ieri, Turul de Ciclism, aflat la XIV a editie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )