Libnet.ro
UNICEF

15:30

TOP: Cele mai difuzate 10 melodii romanesti la radio si TV in primul trimestru al anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Cele mai difuzate 10 melodii romanesti la radio si TV in primul trimestru al anului

Vezi in slide-urile urmatoare care au fost cele mai difuzate zece melodii romanesti pe radiourile si televiziune autohtone in primele trei luni ale acestui an, conform companiei de monitorizare Media Forest . continuă pe Wall-Street Ro

TOP Cele mai primitoare tari din lume

Nu, Romania nu e printre primele 10, nici macar in primele 100, desi ne laudam ca primim strainii cu paine si sare, si nici Franta nu e in coada clasamentului, chiar daca francez si ospitalitate sunt aproape antonime. Atat de opuse incat autoritatile de la Paris au lansat o campanie de educare a angajatilor din servicii.

VIDEO Cele mai bune filme Sci-Fi din istorie

Oamenii au fost mereu fascinati de timp, de spatiu si de tot ceea ce inseamna stiinta. Poate de aceea au aparut si filmele SF, pentru a satisface dorinta oamenilor de a afla mai multe despre necunoscut, dar si pentru ca scenaristii si scriitorii sa-si poata demonstra inventivitatea. The Telegraph a alcatuit o lista cu cele mai bune productii science-fiction din istoria cinematografiei.

Cele mai impresionante greseli din toate timpurile

De-a lungul timpului au existat nenumarate greseli care au facut. istorie. A gresi este omeneste, spune si un vechi proverb, insa uneori omul pare de-a dreptul absurd in actiunile sale. Se poate intampla oricui si, uneori, aceste mici accidente dau nastere la cele mai neasteptate situatii.

Catel sfios, dar fericit in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei

Este cel mai fericit catel din lume, mai ales ca se afla in bratele uneia dintre cele mai frumoase.

Tabloul 131;Noapte buna al lui Nicolae Tonitza, una dintre cele mai profitabile licitatii la Artmark

Licitatia de Vara a casei Artmark, organizata marti-seara, a inregistrat vanzari totale de 750. 000 de euro, una dintre cele mai importante fiind a tabloului Noapte buna semnat de Nicolae Tonitza, care s-a vandut cu 90. 000 de euro.

Top 5 cele mai citite articole ale saptamanii.

Cel mai citit articol al saptamanii a fost editorialul lui Dan Cristian Turturica intitulat Planul Basescu Ponta impotriva lui Voiculescu - Antonescu. Un nou scandal. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Victor Ponta dupa anuntul presedintelui ca va organiza un nou referendum pentru reducerea numarului de parlamentari si trecerea la un legislativ unicameral. Dupa care a adaugat: sa faca orice referendum doreste are dreptul, foarte bine. Citeste .

Care sunt cele mai active branduri in social media

Vodafone se mentine in fruntea clasamentului celor mai active branduri in social media, urmat de Samsung, Danone, Avon, Pepsi, Heineken, Cosmote, Coca-Cola, Ford, Orange, conform unui top realizat de revista Biz.

VIDEO Cele mai bune filme inspirate de benzi desenate

Desi publicul din Romania nu e atat de pasionat de benzi desenate precum americanii, cu siguranta e atras de filmele facute dupa ele. in ultimele luni, au avut premiera doua pelicule inspirate din benzi desenate: Omul de otel 3 si cel mai nou film din seria Superman, Man of Steel: Eroul, care a intrat in cinematografele din Romania chiar in aceasta saptamana.

Cele mai ciudate moduri de a ajunge la orgasm

Unele orgasme sunt cu adevarat ciudate, unele sunt in directa conexiune cu propria noastra imaginatie si sunt declansate de factori psihici si mentali. Si, asa cum spun specialistii, tin mai mult de tehnica.

Strandul Tineretului se deschide sambata si va avea cele mai mari preturi din judet

Salajenii vor avea la dispozitie, incepand din acest weekend, inca in strand in care sa se racoreasca in zilele toride de vara. Este vorba despre Strandul Tineretului din Zalau, care va fi, de sambata, cel mai scump strand din Salaj.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )