Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTO Cine sunt cele mai nesuferite staruri de la Hollywood?

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine sunt cele mai nesuferite staruri de la Hollywood?

Sunt acele staruri care racesc brusc atmosfera intr-o incapere, ii fac pe angajati sa-si smulga parul si pe colaboratori sa-si dea ochii peste cap. Sunt cei pentru care a fost inventat cuvantul diva, iar noi vi-i prezentam fara poleiala, cu adevarata lor fata. Cea neplacuta. continuă pe Adevărul

Cele mai eficiente metode de contraceptie, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Medicul ginecolog Borbala Koo, presedintele Societatii de Educatie Contraceptiva SECS) si Sexuala, vine la Adevarul Live sa ne explice, cu exemple, care sunt cele mai bune metode contraceptive, in functie de varsta si de eventuale probleme de sanatate. I se alatura Adriana Radu, fondatoarea platformei online Sexul vs. Barza, care ne va povesti ce stiu tinerii despre contraceptie.

Care sunt cele mai periculoase aeroporturi din lume

Daca ti-e teama sa zbori cu avionul, atunci cu siguranta ca acesta nu este locul potrivit pentru tine. Sau poate ca mai degraba ar trebui sa-ti fie frica de aterizare? Asta deoarece cu siguranta ca multi pasageri ar prefera sa ramana in aer decat sa vada cum avionul in care se afla se apropie de aceste piste terifiante.

Cele mai bine imbracate vedete de la amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes!

De la Jessica Chastain, Kylie Minogue ori Dita Von Teese si pana la supermodele precum Irina Shayk, Bar Rafaeli sau Alessandra Ambrosio, iata care au fost, conform Harpers Bazaar, cele mai bine imbracate staruri care si-au facut aparitia pe red carpet-ul amfAR Cinema Against AIDS Gala de la Cannes.

Studiile arata CINE sunt de fapt romanii care au imigrat in Germania. Nemtii si-ar putea schimba parerea despre noi

Germania profita deja de pe urma imigrantilor bulgari si romani. Tot mai multe persoane se stabilesc in Germania pentru totdeauna, iar cele mai multe provin din Europa Centrala si de Est si detin diplome.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Terra au devenit cunoscute publicului larg prin intermediul unor fotografii celebre, care au reusit sa le puna in valoare frumusetea si grandoarea.

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). De asemenea, peste 3. 300 de persoane vor participa in luna iunie la 162 de cursuri de formare profesionala, cele mai multe in Dambovita, Iasi si Galati.

Cele mai frumoase cupluri prezente la Celebrity Awards 2014

Anca Serea si Adi Sina, Doru Tinca si Ellie White, Andra si Catalin Maruta sau Gabriela Cristea si Tavi Clond sunt doar cateva dintre cele mai reusite cupluri prezente seara trecuta la gala Celebrity Awards 2014.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )