Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO Sase persoane ranite, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara

Adevărul Adevărul,
FOTO Sase persoane ranite, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, marti, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, pe DN 702 B, in judetul Dambovita. Neatetia la volan, pe un carosabil umed a fost cauza accidentului. continuă pe Adevărul

Sase persoane,ranite intr-un accident in care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri ...

Sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, marti, dupa ce un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, pe DN 702 B, in judetul Dambovita, transmite Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, subinspector Alexandra Niculae, accidentul a avut loc pe DN 702 B, intre localitatile Manesti si Tatarani, dupa ce un microbuz de transport persoane s-a ciocnit cu o autoutilitara. In urma impactului, au fost raniti sase pasageri din microbuz, iar la fata .

Dambovita: Sase persoane au fost ranite dupa ce un microbuz a lovit o autoutilitara

Un microbuz plin cu pasageri a fost lovit de o autoutilitara, marti, pe DN 702B, in judetul Dambovita. in urma impactului, sase persoane, intre care trei copii, au fost ranite, informeaza Mediafax.

Chicago: Cel putin 33 de persoane au fost ranite dupa coliziunea a doua trenuri

Cel putin 33 de persoane au fost ranite, luni, dupa ce doua trenuri locale au intrat in coliziune intr-o gara din Chicago, informeaza Reuters. Un tren de navetisti care oprise in gara Blue Line, situata.

ACCIDENT GRAV pe DN7: Trei persoane au fost ranite dupa ce o AMBULANTA a intrat intr-un TIR.

Trei persoane au fost ranite, luni dupa-amiaza, intr-un accident produs pe DN7. O ambulata s-a izbit de un TIR. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, din cauza unei coliziuni dintre un autotren si o ambulanta, circulatia auto pe DN7 Pitesti Ramnicu Valcea este oprita pe ambele sensuri la kilometrul 169+900 de metri, in zona localitatii valcene Budesti. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa conduca prudent si sa respecte indicatiile politistilor .

Zece persoane, RANITE in urma unui accident rutier produs in Covasna.

Zece persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in judetul Covasna, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, iar una dintre masini a luat foc. Soferul a suferit arsuri grave, transmite Mediafax. Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 11, in apropierea localitatii Cernat, fiind dat publicitatii abia marti de catre ISU si Politie. Potrivit unui comunicat al ISU Covasna, in accident au fost implicate un autoturism inmatriculat in Bucuresti si un autovehicul inmatriculat .

Cluj Napoca: Doua persoane, ranite in urma unei explozii produse intr-un imobil

Doua persoane au fost ranite, marti, in urma unei explozii produse intr-un imobil din Cluj-Napoca. Deflagratia a avut loc la o soba de teracota din locuinta, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc marti, in.

Explozie puternica intr-un bloc din Resita: 3 persoane ranite si zeci de locatari evacuati

O explozie puternica a avut loc marti dimineata intr-un bloc din Resita. Trei etaje din cele 10 ale imobilului au fost afectate. Tavanul dintre doua etaje a cedat in urma exploziei. Trei persoane au avut.

Iran: Doua persoane, arestate, dupa ce au aruncat cu un pantof in directia lui Rohani.

Doua persoane au fost arestate in urma unor incidente care au avut loc sambata, la sosirea la Teheran a presedintelui iranian Hassan Rohani, in care s-a aruncat cu un pantof, a anuntat duminica un oficial din cadrul politiei citat de agentia Isna, relateaza AFP, conform Mediafax. Cateva zeci de tineri islamisti si-au manifestat furia, la iesirea de la aeroportul din Teheran, fata de presedintele Rohani, criticat pentru ca a vorbit la telefon cu presedintele american Barack Obama. Unul dintre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )