Libnet.ro
UNICEF

10:30

FOTO VIDEO Cum arata strandul din Barlad la inaugurare, dupa cinci ani in care a fost inchis

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum arata strandul din Barlad la inaugurare, dupa cinci ani in care a fost inchis

Singurul loc de agrement din Barlad a fost redeschis pe 14 iunie. Strandul si-a redeschis portile pentru public si ofera conditii optime pentru petrecerea timpului liber. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Ziua Premiilor Catarama la Colegiul National Gheorghe Vranceanu

Vineri, 13 iunie, la Colegiul National Gheorghe Vranceanu din Bacau a avut loc o ora festiva, la 40 de ani de la absolvirea clasei in care a invatat Viorel Catarama. Tot ieri s-au implinit 20 de ani de cand se acorda premii, in bani, pentru elevii olimpici, cu rezultate exceptionale. Anual, omul de afaceri bacauan finanteaza cu peste 10 mii de dolari performantele elevilor. Balul Premiilor Catarama a avut loc la Hotel Decebal, dupa ora 21.

FOTO VIDEO Ambulanta lovita de un bolid, in centrul Ramnicului. Patru persoane au ajuns la spital, printre care si un copil de 8 ani

Accidentul a avut loc intr-o intersectie din centrul municipiului Ramnicu Valcea. Ambulanta se intorcea de la un accident si transporta la Spitalul Judetean de Urgente din oras un baietel de 8 ani care doar ce fusese lovit de o masina, dupa ce a traversat prin loc nepermis. in ambulanta se afla si mama micutului.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Grace of Monaco, un film cu stil, dar lipsit de profunzime

Grace of Monaco, filmul biografic despre Grace Kelly care a starnit controverse atat in sanul familiei princiare, cat si printre criticii de specialitate, are astazi premiera pe marile ecrane din Romania.

FOTO VIDEO Elevii de la Scoala Generala nr 2 au castigat premiul Ministerului Educatiei pentru cel mai bun proiect derulat in Saptamana Altfel

Elevii au propriul studio de televiziune si este pentru al doilea an consecutive cand obtin un premiu important. TV2BV are zeci de mii de accesari on-line si este singura televiziune scolara din Brasov.

FOTO VIDEO Obsedata de Hello Kitty:femeia de care fug barbatii pentru ca traieste in regatul pisicutelor

Pasiunea pe care Natasha Goldsworth, o blonda aratoasa din Marea Britanie, o are pentru personajul Hello Kitty, ii afecteza acesteia viata amoroasa. Tanara si-a parasit iubitii care nu au acceptat-o asa cum este, dar nu si-a pierdut speranta ca va intalni barbatul care sa o iubeasca alaturi de cele 10. 000 de obiecte cu pisicute.

FOTO VIDEO Sute de copii, parinti si bunici au luat parte la Turul de Ciclism, editia a XV-a

Turul de Ciclism, organizat de Scoala Coresi din Targoviste, a ajuns la cea de-a XV-a editie. Au participat 220 de copii, alaturi de parinti si bunici, dar si de conducerea Primariei Targoviste.

FOTO VIDEO Slatina, capitala calusului romanesc timp de trei zile

Municipiul Slatina se afla sub asaltul calusarilor si al altor dansatori de muzica populara pentru trei zile. Astfel, miercuri 11 iunie, a fost dat startul celei de-a XVI-a editii a Concursului National al Copiilor Calusul Romanesc, manifestare ce reuneste nu mai putin de 1. 700 de persoane, dansatori si invitati, din tara si nu numai. Vineri, la finalul concursului, vor fi premiati cei mai performanti dansatori.

FOTO VIDEO DN 72 Targoviste Ploiesti, blocat doua ore de un TIR incarcat cu sute de bacsuri de Cola

Un tir incarcat cu mii de sticle de suc s-a rasturnat, seara trecuta, pe Drumul National 72, care leaga Targoviste de Ploiesti, blocand circulatia mai bine de doua ore. Soferul povesteste ca a derapat din cauza drumului acoperit de apa si intreaga incarcatura, de 20 de tone, s-a rasturnat pe sosea.

VIDEO Inovatia Cupei Mondiale din Brazilia: sprayul care dispare dupa un minut

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura a folosit joi, pentru prima oara in istoria Cupei Mondiale de fotbal, o inovatie menita sa usureze sarcina jucatorilor care executa loviturile libere: sprayul care dispare la un minut dupa ce a fost pulverizat pe gazon. Arbitrul a trasat cu acest spray special o linie in fata zidului la exact 9,15 metri de locul din care urma sa fie executata lovitura libera. Odata ce linia a fost trasata, a fost practic imposibil ca zidul croat sa avanseze cativa pasi spre brazilianul Neymar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )