Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO si VIDEO: DEZASTRUL ecologic din Thailanda. Asa ar putea arata noua moarte neagra.

România Liberă România Liberă,
FOTO si VIDEO: DEZASTRUL ecologic din Thailanda. Asa ar putea arata noua moarte neagra.

Pe 27 iulie, aproximativ 50. 000 de litri de titei s-au imprastiat in Golful Thailandei, dupa ce o teava transportatoare din Marea Chinei de Sud s-a spart si titeiul s-a scurs pe zeci de kilometri, relateaza The Atlantic. Patura de titei s-a intins, in timpul mareelor, pana la tarmul insulei Samet si a distrus unele dintre cele mai populare plaje cu nisip alb si aproape 70% dintre recifele de corali. Compania petroliera PTT Global Chemical Plc. , responsabila de curatarea marii, si-a cerut . continuă pe România Liberă

FOTO VIDEO Lux pe patru roti pentru iubitorii de cai putere

Scaune tapitate cu piele, accesorii de baia placate cu aur si podele din marmura, asa s-ar putea descrie interiorul unei dube de cinci stele.

Byzantium Rose Euxine - primul vin ecologic din viile Halewood

Producatorul de vinuri Cramele Halewood a lansat primul vin ecologic din viile plantate in regiunea Murfatlar, Byzantium Rose Euxine, caracterizat de reprezentantii companiei ca fiind un vin de exceptie, rezultatul vinificarii in alb a Shirazului, care se face remarcat prin prospetime si fructuozitate.

FOTO VIDEO Copilul obez din Dolj a fost inmormantat. Alexandru cantarea la 5 ani 90 de kilograme

Alexandru Negrici, copilul in varsta de cinci ani care cantarea 90 de kilograme, a murit miercuri, la Craiova. Baiatul a fost inmormantat, vineri, in comuna doljeana Dragotesti.

FOTO VIDEO Primul test public cu masina zburatoare

Masina zburatoare a fost visul oamenilor de ceva vreme, iar Terrafugia Transition ar putea fi cam cel mai bun exemplu de asemenea creatie. Acum doua zile, masina care poate zbura a facut si primul test in fata publicului.

Recifele de corali din Thailanda s-au innegrit in urma deversarii de petrol in Marea Chinei de Sud

Mai multe recife de corali din insula Koh Samet, Golful Thailandei, s-au innegrit in urma deversarii de petrol in Marea Chinei de Sud, incident produs sapatmana trecuta, relateaza UPI. Oficiali ai.

FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Miscare Trash The Dress Distruge rochia) a suprimat traditionalele albume foto de nunta. Astazi, miresele pozeaza in piese vestimentare in flacari sau se balacesc in mocirla, de dragul unor fotografii remarcabile.

FOTO VIDEO Samsung aduce in Romania televizoare 4K. Un roman a cumparat deja cel mai mare si mai scump model

Samsung aduce in Romania noi televizoare Ultra HD. Rezolutia de cinema, pe cel mai mare televizor Samsung, a fost deja ceruta de un roman, a dezvaluit pentru Adevarul Victor Armaselu, seful diviziei audio-video al Samsung Electronics Romania. Pe langa monstrul de 85 inci, Samsung are si doua modele mai mici dotate in stil Smart TV.

FOTO + VIDEO Accident TERIFIANT in China. ...

O greseala banala l-a costat viata pe un sofer de autobuz din China. Barbatul ratase o iesire de pe autostrada si a incercat sa mearga in marsalier. Accidentul s-a produs la sud de Shanghai, potrivit dailymail. Manevra i-a fost fatala. Din spate venea un camion care a intrat in plin in autobuz. Din impact, conducatorul auto si zece pasageri au zburat prin geamurile autovehicului. Peste 20 de persoane au fost ranite. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. In .

FOTO VIDEO Mai bine as umbla goala decat sa ma imbrac in blana naturala

Patru regine ale frumusetii din America au acceptat sa fie ambasadoarele PETA, o organizatie ce protejeaza drepturile animalelor, si au renuntat la haine si inhibitii pentru a protesta contra celor care, in sezonul rece, se acopera cu vesminte din blana.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania: Marisel, coltul de rai de unde a pornit legenda Ioanei dArc a Romaniei

Colinele verzi ale Mariselului, desprinse parca din basmele lui Ispirescu, au dat Romaniei nu numai un colt de rai, unde vin in fiecare an oameni din toata lumea care apreciaza natura neatinsa de turismul industrial, dar si legenda Pelaghiei Rosu, aceasta Ioana dArc a Romaniei. O calatorie intr-o noua poveste din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )