Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO VIDEO Idei pentru Mos Nicolae. Nuielele au fost date uitarii. Ce cadouri vor gasi copiii in ghete

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Idei pentru Mos Nicolae. Nuielele au fost date uitarii. Ce cadouri vor gasi copiii in ghete

Mos Nicolae trebuie sa fie acesta un contabil fara cusur, ca sa-si calculeze perfect bugetul pentru cadouri. Copiii din ziua de astazi sunt exigenti, iar pentru a-i multumi este nevoie de magie. continuă pe Adevărul

Cum se pregatesc bucurestenii pentru Mos Nicolae: dulciuri, jucarii si magazine in care misuna copii

Bucurestenii au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Mos Nicolae, iar in magazine misuna oameni de toate varstele care au cosurile incarcate cu produse. Cum era de asteptat, cele mai aglomerate raioane sunt cele cu jucarii si cele cu dulciuri.

VIDEO Ultimele cumparaturi de Mos Nicolae. Forfota la magazine pentru cautarea cadoului potrivit

Rafturile cu dulciuri din magazine au avut cea mai mare cautare in ajun de Mos Nicolae. Sfantul care este prarnuit la 6 decembrie aduce bucuria unor cadouri nu doar pentru sarbatoriti, ci pentru toti copii. Conditia este ca acestia sa fie cuminti. Altfel, Mosul le va lasa in ghetute o nuielusa.

VIDEO Goana dupa cadourile de Mos Nicolae se opreste in fata comerciantilor de nuiele impodobite

Cele mai simple daruri de Mos Nicolae sunt nuielele impodobite cu beteala. Strazile din centrul municipiului Deva au fost invadate de comercianti care se ocupa de vanzarea lor.

VIDEO Goana dupa cadouri de Mos Nicolae: Ciocolata si nuielusele au fost cele mai vandute produse

Aradenii au inceput inca din dimineata zilei de 5 decembrie sa colinde magazinele si tarabele care au cadouri specifice sarbatorii de Mos Nicolae.

Locurile in care iesenii cauta cadouri pentru Mos Nicolae

Mall-urile din oras sau magazinele cu cadouri au fost luate cu asalt astazi de iesenii care cumpara cadouri pentru diseara, cand este asteptat Mos Nicolae.

FOTO VIDEO Mos Nicolae, intre nuiele de prost gust si jucarii la moda

Inca din data de 4 decembrie in putinele centre comerciale din Bistrita este mare forfota, parintii fiind in cautarea cadoului perfect de Mos Nicolae. Celor mari le-au facut cu ochiul jocurile educative, dar si papusile sau masinutele. Nu a lipsit nici simbolul lui Mos Nicolae, nuielele sclipicioase, care au acaparat trotuarele din zonele aglomerate ale municipiului.

FOTO VIDEO Pregatiri pentru seara de Mos Nicolae la Ploiesti. Ajutoarele Mosului au umplut magazinele in cautarea celor mai frumoase jucarii

Catei si ursi din plus, masini sofisticate, papusi vorbarete, dulciuri si hainute dispar de pe rafturile magazinelor si supermarketurilor din Ploiesti. Ajutoarele Mosului sunt pe ultima suta de metri cu cumparaturile pentru cei mai cuminti copii.

VIDEO Vasluienii au inceput goana dupa cumparaturile de Mos Nicolae

A inceput goana dupa cumparaturile pentru Mos Nicolae, care a deschis larg portofelele vasluienilor. Cele mai cautate produse pe care cei mici le vor gasi in ghetute maine dimineata au fost, fara indoiala, dulciurile.

FOTO VIDEO Febra cumparaturilor de sarbatori a inceput la Timisoara odata cu Mos Nicolae

Chiar daca este o zi de lucru, timisorenii au inceput deja sa ia cu asalt marile centre comerciale, dar nu numai, pentru a le cumpara celor dragi cadouri de sarbatori. Joi, bineinteles, la mare cautare au fost betele decorate de Mos Nicolae.

FOTO Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile de Mos Nicolae

Pe langa cadouri, Mos Nicolae a venit joi si cu o surpriza pentru iubitorii sporturilor de iarna. Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile si in doar jumatate de ora a fost invadat de tineri si copii care au facut exercitii de echilibristica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )