Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO VIDEO Mos Nicolae, intre nuiele de prost gust si jucarii la moda

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Mos Nicolae, intre nuiele de prost gust si jucarii la moda

Inca din data de 4 decembrie in putinele centre comerciale din Bistrita este mare forfota, parintii fiind in cautarea cadoului perfect de Mos Nicolae. Celor mari le-au facut cu ochiul jocurile educative, dar si papusile sau masinutele. Nu a lipsit nici simbolul lui Mos Nicolae, nuielele sclipicioase, care au acaparat trotuarele din zonele aglomerate ale municipiului. continuă pe Adevărul

VIDEO Mos Nicolae, cautat prin centrele comerciale din Focsani

In preziua venirii lui Mos Nicolae, vrancenii au intrat in febra cumparaturilor si au luat la pas magazinele pentru a gasi cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi.

VIDEO Mos Nicolae s-a aprovizionat cu jucarii inteligente pentru copiii cuminti din Buzau

Fel de fel de jucarii inteligente se vor gasi anul acesta in tolba cu cadouri a lui Mos Nicolae, care la noapte va trece prin toate casele. Pe langa OZN-urile cu senzori sau masinutele ghidate prin laser, mosul va lasa in ghetutele copiilor cuminti si obisnuitele papusi pentru fetite, ori masinutele si trenuletele pentru baietei.

FOTO Nuielusele lui Mos Nicolae au impanzit centrul orasului

Nuielusele de Mos Nicolae au inceput sa fie comercializate in Arad. Preturile acestora pornesc de la 3 lei si ajung pana la 20 lei, in functie de ornament.

VIDEO Goana dupa cadourile de Mos Nicolae se opreste in fata comerciantilor de nuiele impodobite

Cele mai simple daruri de Mos Nicolae sunt nuielele impodobite cu beteala. Strazile din centrul municipiului Deva au fost invadate de comercianti care se ocupa de vanzarea lor.

Goana dupa cadouri de Mos Nicolae. Cum alearga romanii pe ultima suta de metri dupa dulciuri si nuiele

In era consumerismului, sarbatorile nu mai sunt de mult doar momente calde in care stam cu oamenii apropiati si ascultam colinde. Daca pe vremuri Mos Nicolae insemna mai mult o sarbatoare simbolica, astazi supermarketurile se aglomereaza, la inceput de decembrie, pana la refuz. adevarul. ro va propune o scurta plimbare alaturi de parintii plecati in goana dupa cadouri, prin magazinele din toata tara.

FOTO VIDEO Febra cumparaturilor de sarbatori a inceput la Timisoara odata cu Mos Nicolae

Chiar daca este o zi de lucru, timisorenii au inceput deja sa ia cu asalt marile centre comerciale, dar nu numai, pentru a le cumpara celor dragi cadouri de sarbatori. Joi, bineinteles, la mare cautare au fost betele decorate de Mos Nicolae.

FOTO VIDEO Idei pentru Mos Nicolae. Nuielele au fost date uitarii. Ce cadouri vor gasi copiii in ghete

Mos Nicolae trebuie sa fie acesta un contabil fara cusur, ca sa-si calculeze perfect bugetul pentru cadouri. Copiii din ziua de astazi sunt exigenti, iar pentru a-i multumi este nevoie de magie.

Cum se pregatesc bucurestenii pentru Mos Nicolae: dulciuri, jucarii si magazine in care misuna copii

Bucurestenii au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Mos Nicolae, iar in magazine misuna oameni de toate varstele care au cosurile incarcate cu produse. Cum era de asteptat, cele mai aglomerate raioane sunt cele cu jucarii si cele cu dulciuri.

FOTO Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud s-a deschis de Mos Nicolae

Pe langa cadouri, Mos Nicolae a venit joi si cu o surpriza pentru iubitorii sporturilor de iarna. Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile si in doar jumatate de ora a fost invadat de tineri si copii care au facut exercitii de echilibristica.

FOTO Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile de Mos Nicolae

Pe langa cadouri, Mos Nicolae a venit joi si cu o surpriza pentru iubitorii sporturilor de iarna. Singurul patinoar din Bistrita-Nasaud si-a deschis portile si in doar jumatate de ora a fost invadat de tineri si copii care au facut exercitii de echilibristica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )