Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO + VIDEO. Inundatii Louisiana: Peste 30.000 de persoane, evacuate. Sapte persoane au murit

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Inundatii Louisiana: Peste 30.000 de persoane, evacuate. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, iar 30. 000 au fost evacuate, in urma inundatiilor care au afectat zona de sud a statului american Louisiana. continuă pe România Liberă

Campulung: Peste 20 de persoane, evacuate dintr-un bloc, din cauza unei posibile scurgeri de gaze. Un locatar ar fi uitat aragazul deschis

Peste 20 de persoane au fost evacuate, luni, dintr-un bloc din municipiul Campulung, din cauza mirosului puternic de gaze.

FOTO: inmormantarea Reginei Ana: Peste o mie de persoane au participat la slujba din Piata Palatului Regal din Capitala

Peste o mie de persoane au participat, sambata, la slujba oficiata pentru Regina Ana a Romaniei in Piata Palatului din Capitala.

FOTO VIDEO Inundatii fara precedent in Louisiana si in Mississippi, soldate cu trei morti

Trei persoane au murit si altele aproximativ 1. 000 au fost evacuate din cauza inundatiilor fara precedent inregistrate in statele americane Louisiana si Mississippi, din sudul Statelor Unite, relateaza presa locala.

FOTO + VIDEO: Sapte persoane, ranite in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de filmat suspendata a cazut peste ele

Sapte persoane au fost ranite, luni, in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de televiziune de mari dimensiuni, care era suspendata de un cablu, a cazut peste ei.

FOTO + VIDEO: Peste 10.000 de persoane, la evenimentele dedicate Zilei Marinei

Aproximativ 10. 000 de persoane asista, luni, la manifestarile organizate in Portul Constanta cu ocazia Zilei Marinei.

Incendiu devastator in California! Mii de oameni, evacuati din calea flacarilor (FOTO, VIDEO)

Peste 4000 de persoane au fugit din calea unui incendiu violent din nordul statului California, numit Focul Clayton. A fost necesara evacuarea locuitorilor din doua orase, Lower Lake si Clearlake,.

FOTO + VIDEO: Revolte in orasul american Milwaukee, dupa ce un barbat inarmat a fost impuscat de politie

Numeroase persoane au protestat, duminica noaptea, intr-un cartier din Milwaukee, dupa ce un suspect inarmat a fost impuscat de un agent de politie.

FOTO + VIDEO. Spectacol naval impresionant, la Constanta, de Ziua Marinei. Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment: Ceea ce se intampla in regiunea Marii Negre are implicatii ce depasesc granitele

Mii de persoane sunt asteptate, luni, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, unde va avea loc cel mai mare spctacol naval din acest an, organizat de Ziua Marinei, care se sarbatoreste, anual, la 15 august. La manifestari va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Incendiu puternic in Capitala. O casa a fost cuprinsa de flacari. Mai multe echipaje ale ISU au intervenit (FOTO+VIDEO)

Incendiu puternic in Capitala. O casa din Sectorul 4 a fost cuprinsa de flacari. Au ars peste 500 de metri patrati din acoperis si etajul intai. Peste 10 autospeciale au intervenit pentru.

Mii de galatenii au sarbatorit impreuna Ziua Marinei. Parada navelor militare a fost atractia serii FOTO VIDEO

Sub un soare prietenos, peste doua mii de galatenii au sarbatorit astazi Ziua Marinei. S-au fotografiat cu cvadruplul campion mondial Ivan Patzaichin, ba chiar au avut curajul de a urca in canotca si spre seara au urmarit cu interes exercitiul tactic al navelor militare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2041 seconds )