Libnet.ro
UNICEF

21:30

FOTO + VIDEO: Sapte persoane, ranite in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de filmat suspendata a cazut peste ele

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Sapte persoane, ranite in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de filmat suspendata a cazut peste ele

Sapte persoane au fost ranite, luni, in Parcul Olimpic, dupa ce o camera de televiziune de mari dimensiuni, care era suspendata de un cablu, a cazut peste ei. continuă pe România Liberă

La un pas de o tragedie, in Satul Olimpic de la Rio! Sapte persoane, ranite dupa ce o camera video s-a prabusit

O camera video suspendata de cabluri, care filma imagini din Satul Olimpic, era la un pas sa provoace un teribil dezastru, dupa ce a cazut, accidental, la pamant, de la 9 metri inaltime, potrivit.

FOTO + VIDEO: Revolte in orasul american Milwaukee, dupa ce un barbat inarmat a fost impuscat de politie

Numeroase persoane au protestat, duminica noaptea, intr-un cartier din Milwaukee, dupa ce un suspect inarmat a fost impuscat de un agent de politie.

FOTO + VIDEO. Inundatii Louisiana: Peste 30.000 de persoane, evacuate. Sapte persoane au murit

Cel putin sapte persoane au murit, iar 30. 000 au fost evacuate, in urma inundatiilor care au afectat zona de sud a statului american Louisiana.

FOTO + VIDEO: Peste 10.000 de persoane, la evenimentele dedicate Zilei Marinei

Aproximativ 10. 000 de persoane asista, luni, la manifestarile organizate in Portul Constanta cu ocazia Zilei Marinei.

Incendiu devastator in California! Mii de oameni, evacuati din calea flacarilor (FOTO, VIDEO)

Peste 4000 de persoane au fugit din calea unui incendiu violent din nordul statului California, numit Focul Clayton. A fost necesara evacuarea locuitorilor din doua orase, Lower Lake si Clearlake,.

FOTO + VIDEO. Spectacol naval impresionant, la Constanta, de Ziua Marinei. Presedintele Klaus Iohannis participa la eveniment: Ceea ce se intampla in regiunea Marii Negre are implicatii ce depasesc granitele

Mii de persoane sunt asteptate, luni, pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta, unde va avea loc cel mai mare spctacol naval din acest an, organizat de Ziua Marinei, care se sarbatoreste, anual, la 15 august. La manifestari va participa si presedintele Klaus Iohannis.

Numeroase persoane ranite usor pe Coasta de Azur, in urma unei busculade cauzate de teama producerii unui atentat

Autoritatile franceze au anuntat ca numeroase persoane au fost ranite usor in noaptea de duminica spre luni la Juan-les-Pins, pe Coasta de Azur sud-estul Frantei) intr-o busculada cauzata de teama producerii unui atentat. Potrivit unui post de radio local, bilantul ar fi de 40 de raniti, relateaza AFP.

FOTO + VIDEO: Un tanar sportiv a reusit sa isi invinga idolul, la Jocurile Olimpice de la Rio, la opt ani dupa ce l-a intalnit

O imagine din 2008 cu inotatorul Joseph Schooling, care s-a fotografiat alaturi de americanul Michael Phelps, a devenit virala, pe retelele de socializare, dupa ce tanarul si-a invins idolul, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Panica la o statie de metrou din Singapore. Oamenii au fugit, speriati de fumul gros (FOTO, VIDEO)

Panica la o statie de metrou din Singapore. Oamenii s-au grabit sa iasa la suprafata acoperindu-si fetele, dupa ce statia Tanjong Pagar a fost cuprinsa de un fum gros, informeaza RT. Fum.

FOTO + VIDEO: Un terminal al aeroportului JFK din New York, evacuat de urgenta

Terminalul 8 al Aeroportului JFK din New York a fost evacuat, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce politistii au fost informati, printr-un apel telefonic, ca in zona s-ar fi auzit focuri de arma .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )