Libnet.ro
UNICEF

09:30

FOTO VIDEO Piramida spatiala de pe muntele Ceahlau, fenomenul din ziua Schimbarii la Fata

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Piramida spatiala de pe muntele Ceahlau, fenomenul din ziua Schimbarii la Fata

In fiecare an, de 6 august, zeci de curiosi urca pe varful Toaca pentru a vedea cum umbrele muntelui se contopesc intr-o piramida spatiala. Fenomenul, unic in Romania, are o explicatie stiintifica, dar este inconjurat si de o aura de mister. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Muntele sfant al lui Zamolxe si valul miresei legendare de la Beusnita

Daca statiunile de pe Muntele Mic sunt legate de legenda lui Zamolxe, in Valea Beusnitei si acum circula legenda pastoritei cu val de mireasa a Beiului.

FOTO VIDEO O banda de maimute cleptomane terorizeaza un cartier din Cape Town

Mai multi babuini au devenit din ce in ce mai agresivi, urcand pe fatadele blocurilor si deschizand geamurile pentru a patrunde in apartamente, de unde fura totul - de la mancare la animale de plus, perdele si paturi. Maimutele nu se sfiesc nici sa fure pungile direct din mainile trecatorilor.

FOTO VIDEO Cele mai bizare parcuri de distractie din lume

Cu mic cu mare, turistii sunt invitati sa-si faca bagajele si sa-si cumpere un bilet la unul dintre cele mai bizare zece parcuri de distractie din lume. Fie ca aleg sa retraiasca o zi in stilul vechiului regim comunist sau se refugiaza intr-un parc ce tinea loc de baza militara pentru Saddam Hussein, vizitatorii nu vor regreta nicio clipa alegerea facuta.

FOTO VIDEO Fotografii de nunta altfel: balaceala in namol pentru un album foto de viitor

Miscare Trash The Dress Distruge rochia) a suprimat traditionalele albume foto de nunta. Astazi, miresele pozeaza in piese vestimentare in flacari sau se balacesc in mocirla, de dragul unor fotografii remarcabile.

FOTO VIDEO Samsung aduce in Romania televizoare 4K. Un roman a cumparat deja cel mai mare si mai scump model

Samsung aduce in Romania noi televizoare Ultra HD. Rezolutia de cinema, pe cel mai mare televizor Samsung, a fost deja ceruta de un roman, a dezvaluit pentru Adevarul Victor Armaselu, seful diviziei audio-video al Samsung Electronics Romania. Pe langa monstrul de 85 inci, Samsung are si doua modele mai mici dotate in stil Smart TV.

FOTO + VIDEO Accident TERIFIANT in China. ...

O greseala banala l-a costat viata pe un sofer de autobuz din China. Barbatul ratase o iesire de pe autostrada si a incercat sa mearga in marsalier. Accidentul s-a produs la sud de Shanghai, potrivit dailymail. Manevra i-a fost fatala. Din spate venea un camion care a intrat in plin in autobuz. Din impact, conducatorul auto si zece pasageri au zburat prin geamurile autovehicului. Peste 20 de persoane au fost ranite. Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere. In .

FOTO VIDEO Mai bine as umbla goala decat sa ma imbrac in blana naturala

Patru regine ale frumusetii din America au acceptat sa fie ambasadoarele PETA, o organizatie ce protejeaza drepturile animalelor, si au renuntat la haine si inhibitii pentru a protesta contra celor care, in sezonul rece, se acopera cu vesminte din blana.

FOTO VIDEO Vacanta in Romania: Marisel, coltul de rai de unde a pornit legenda Ioanei dArc a Romaniei

Colinele verzi ale Mariselului, desprinse parca din basmele lui Ispirescu, au dat Romaniei nu numai un colt de rai, unde vin in fiecare an oameni din toata lumea care apreciaza natura neatinsa de turismul industrial, dar si legenda Pelaghiei Rosu, aceasta Ioana dArc a Romaniei. O calatorie intr-o noua poveste din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Incursiune in padurile seculare ale Dobrovatului, locul ales de Stefan cel Mare pentru ultima ctitorie

Zona Dobrovat, aflata langa Iasi, ofera turistului privelisti cu paduri de foioase si conifere intinse pe mii de hectare, incadrate ca rezervatii faunistice si arboricole. Pe un deal al comunei se gaseste Manastirea Dobrovat, considerata drept una dintre cele mai frumoase ctitorii ale domnitorului Stefan cel Mare. Un nou reportaj din cadrul celei mai frumoase campanii Adevarul - 125 de locuri pentru care iubim Romania. Jurnal de vacanta.

FOTO VIDEO Fenomen meteorologic splendid: curcubeu in timpul ploii

In timpul ploii rapide din aceasta seara, pe cer si-a facut aparitia un curcubeu minunat, care a rezistat minute bune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )