Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO VIDEO Plaja Olt a Clubului Nautic Slatina, inaugurata cu premii si concursuri

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Plaja Olt a Clubului Nautic Slatina, inaugurata cu premii si concursuri

Noua fata a Plajei Olt din cadrul Clubului Nautic Slatina, amenajata la intrarea la in municipiu dinspre Craiova, a fost oficial deschisa publicului conform programului stabilit de autoritatile locale, adica sambata 28 iunie, dupa ora 10. Plaja Olt, acum modern reamenajata, face parte dintr-un amplu proiect ce vizeaza transformarea intregii zone mentionate intr-unul dintre cele mai moderne locuri de agrement din tara. continuă pe Adevărul

VIDEO Plaja Olt a Clubului Nautic din Slatina va fi inaugurata sambata

Diriguitorii Primariei municipiului Slatina vor inaugura, sambata 28 iunie, cele doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul a fost anuntat pentru vineri 27 iunie. Motivul ce a determinat autoritatile locale sa schimbe data initiala a inaugurarii piscinelor noii Plaje Olt este reprezentat de prognoza meteorologilor, care a anuntat ploi pentru vineri.

FOTO VIDEO Plaja Olt a Clubului Nautic Slatina, inaugurata cu concursuri si premii

Noua fata a Plajei Olt din cadrul Clubului Nautic Slatina, amenajata la intrarea la in municipiu dinspre Craiova, a fost oficial deschisa publicului conform programului stabilit de autoritatile locale, adica sambata 28 iunie, dupa ora 10. Plaja Olt, acum modern reamenajata, face parte dintr-un amplu proiect ce vizeaza transformarea intregii zone mentionate intr-unul dintre cele mai moderne locuri de agrement din tara.

VIDEO Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primariei municipiului Slatina, care au mutat pentru sambata 28 iunie, momentul mult-asteptat al inaugurarii celor doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul fusese anuntat pentru vineri 27 iunie. Ora inaugurarii a ramas, din fericire, neschimbata: 13.

Inaugurarea celor doua piscine ale Clubului Nautic din Slatina a fost amanata pentru sambata

Decizie de ultim moment a diriguitorilor Primariei municipiului Slatina, care au mutat pentru sambata 28 iunie, momentul mult-asteptat al inaugurarii celor doua piscine din cadrul Clubului Nautic de cinci stele de la marginea orasului. Initial, evenimentul fusese anuntat pentru vineri 27 iunie. Ora inaugurarii a ramas, din fericire, neschimbata: dupa 13.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )