Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO VIDEO Walt Disney, omul care a transformat realitatea in fantezie

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Walt Disney, omul care a transformat realitatea in fantezie

Lasati aici ziua de azi si intrati in lumea zilei de maine si a fantaziei. Aceasta este inscriptia de la intrarea in Disneyland, locul in care cei mici si cei mari, deopotriva, pasesc pe un taram de poveste. Adulat sau controversat, Walt Disney, care se nastea pe 5 decembrie 1901, a lasat in urma sa nu doar un imperiu, ci si unele dintre cele mai indragite personaje din desene animate, care au hranit visele unor generatii intregi de copii. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Fata de 15 ani de la Mioveni nu a fost ucisa

Rezultatul necropsiei a elucidat misterul: adolescenta a murit din cauza unui soc hemoragic determinat de o sarcina extrauterina care s-a desprins si i-a invadat abdomenul cu sange,provocandu-i decesul.

FOTO VIDEO Rezultatul necropsiei in cazul fetei de 15 ani de la Mioveni: soc hemoragic

Rezultatul necropsiei a elucidat misterul: adolescenta a murit din cauza unui soc hemoragic determinat de pierderea unei sarcini extrauterine. Se pare ca sangele care i-a invadat abdomenul i-a provocat decesul.

FOTO VIDEO Magazinele din Severin isi intampina clientii cu reduceri si tot felul de surprize

Magazinele din Drobeta Turnu Severin isi asteapta cumparatorii care vor sa-l intampine pe Mos Nicolae cu o gama larga de produse. Primii clientii au inceput deja sa apara, insa marea majoritate a severinenilor obisnuiesc sa vina la cumparaturi dupa ora 16,00.

FOTO VIDEO Mos Nicolae, intre nuiele de prost gust si jucarii la moda

Inca din data de 4 decembrie in putinele centre comerciale din Bistrita este mare forfota, parintii fiind in cautarea cadoului perfect de Mos Nicolae. Celor mari le-au facut cu ochiul jocurile educative, dar si papusile sau masinutele. Nu a lipsit nici simbolul lui Mos Nicolae, nuielele sclipicioase, care au acaparat trotuarele din zonele aglomerate ale municipiului.

FOTO VIDEO Ba se poate!, filmul care te invata sa iei Bac-ul

Un documentar despre reteta de succes prin care se poate lua Bac-ul este lansat in aceasta seara, in premiera, la Cluj-Napoca.

FOTO VIDEO Accident cu descarcerare in statia de autobuz

Accident teribil, in aceasta dupa-amiaza, in centrul orasului Pitesti. Martori la scenele desprinse parca dintr-un film de groaza au fost zeci de oameni care se aflau in statia de autobuz de langa Teatrul Alexandru Davila.

FOTO VIDEO Ozzy Osbourne a ajuns la varsta pensionarii: Printul intunericului a implinit astazi 65 de ani

Astazi John Ozzy Osbourne, unul dintre cei mai iubiti si influenti rockeri din intreaga istorie a muzicii, implineste 65 de ani, varsta la care barbatii din Anglia se pensioneaza. Momentele din cariera muzicala, dar si cele din viata personala ar putea umple mii de pagini si chiar daca peste parintele muzicii heavy metal au trecut 65 de primaveri, acesta nu da semne ca ar vrea sa paraseasca scena.

FOTO VIDEO Greva foamei la Oltchim

10 angajati ai combinatului chimic Oltchim au intrat in greva foamei. Acestia cer plata salariilor restante pe ultimele luni si asigurarea capitalului de lucru care ar permite cresterea capacitatii de productie la 65 %.

FOTO VIDEO La Curtea de Arges o fetita de 14 ani a fost gasita spanzurata in casa

Tragedie intr-o familie din Curtea de Arges. Astazi de dimineata, fiica mijlocie a ales sa-si punca capat zilelor si s-a spanzurat de clanta de la usa dromitorului. Adolescenta in varsta de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Curtea de Arges, a fost gasita spanzurata in apartamentul in care locuia de catre sora mai mica. Pe o retea de socializare fata spunea ca e extrem de deprimata.

FOTO VIDEO Targoviste: Protestul elevilor care dardaie in salile de clasa continua: Vrem caldura

Peste 300 de elevi de la doua licee din Targoviste au protestat si astazi, inca de la primele ore ale diminetii, nemultumiti ca autoritatile intarzie montarea centralelor termice care le-ar fi asigurat caldura in salile de clasa. Elevii le-au cerut autoritatilor sa se implice in aceasta problema mult mai serios, pentru ca nu pot invata in asemenea conditii.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )