Libnet.ro
UNICEF

23:30

Franta a castigat pentru a cincea oara in istorie Campionatul Mondial de handbal

Adevărul Adevărul,
Franta a castigat pentru a cincea oara in istorie Campionatul Mondial de handbal

Franta a devenit prima reprezentativa din istoria handbalului masculin care castiga de cinci ori Campionatul Mondial. Jucatorii europeni s-au impus cu 25-22 in finala contra Qatarului, tara organizatoare a turneului final. continuă pe Adevărul

CM Handbal (m): Franta, campioana mondiala pentru a cincea oara in istorie

Nationala de handbal masculin a Frantei este noua campioana mondiala, pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, cu scorul de 25-22 14-11), si a depasit astfel echipele Romaniei si Suediei, cu patru titluri mondiale in palmares.

Nationala de handbal masculin a Frantei a devenit campioana mondiala pentru a cincea oara in istorie

Echipa nationala de handbal masculin a Frantei a deveni campioana mondiala pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, informeaza Mediafax. Dupa ce a.

Novak Djokovici A CASTIGAT pentru a cincea oara Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea.

Franta, campioana mondiala la handbal masculin pentru a cincea oara

Nationala de handbal masculin a Frantei este noua campioana mondiala, pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, cu scorul de 25-22 14-11), informeaza Mediafax.

Novak Djokovici este pentru a cincea oara castigatorul turneului Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea favorit, scor 7-6 5), 6-7 4), 6-3, 6-0.

Inflatia din Germania, negativa pentru prima oara dupa 2009

Rata inflatiei din Germania a intrat in teritoriu negativ in luna ianuarie - pentru prima oara in ultimii cinci ani, situatie care agraveaza declinul preturilor de consum din zona euro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )