Libnet.ro
UNICEF

17:30

Inflatia din Germania, negativa pentru prima oara dupa 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia din Germania, negativa pentru prima oara dupa 2009

Rata inflatiei din Germania a intrat in teritoriu negativ in luna ianuarie - pentru prima oara in ultimii cinci ani, situatie care agraveaza declinul preturilor de consum din zona euro. continuă pe Ziarul Bursa

Olanda isi creste rezervele de aur pentru prima oara dupa 2008

Olanda si-a majorat rezervele de aur in luna decembrie 2014, pentru prima oara dupa 2008, detinerile acestei tari crescand la cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani, anunta Fondul Monetar International FMI).

Ce se intampla in randul populatiei din Romania: Este pentru prima oara in ultimii sapte ani cand se observa asta

Anul 2014 a fost cel mai bun de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, veniturile au fost stabile, iar procentul celor care sustin ca situatia.

Germania a inregistrat inflatie negativa in ianuarie, pentru prima oara dupa 2009

Germania a raportat inflatie negativa in ianuarie pentru prima oara dupa 2009. Aceasta evolutie a scos in evidenta necesitatea programului BCE de achizitie de obligatiuni in zona euro, transmite Bloomberg.

Optimistii ii bat pe pesimisti pentru prima oara in 7 ani: romanii, mai increzatori in economie

2014 este cel mai bun an de la declansarea crizei in ceea ce priveste increderea romanilor in perspectivele financiare si economice, indicele general masurat de Barometrul de Incredere a Consumatorului realizat de GfK pentru Comisia Europeana atingand.

Cel mai NEGRU scenariu se desfasoara in fata lui Putin. Rusia se PRABUSESTE: Este pentru prima oara in ultimul deceniu cand se intampla

Rubla a inregistrat luni cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, iar actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza violentelor din.

O femeie nevazatoare si-a vazut copilul pentru prima data multumita tehnologiei

In urma cu cateva zile, o mama nevazatoare si-a vazut pentru prima oara copilul cand a folosit o pereche de ochelari minune intitulati eSight. Pentru prima oara, un gadget intitulat eSight a permis unei persoane nevazatoare sa-si poata deslusi cu un grad semnificativ de detalii copilul nou nascut. Experimentul a fost realizat pe o mama [].

Ludovic Orban: Nu m-am intalnit cu domnul Videanu in noaptea dinaintea arestarii. Nu e prima oara cand beneficiez de atentie sporita din partea unor paparazzi mai mult sau mai putin civili

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban recunoaste, intr-un interviu pentru Stiripesurse. ro, ca s-a intalnit recent cu Adriean Videanu, insa nu in noaptea dinaintea retinerii fostului primar de procurorii DNA, ci cu mai multe zile inainte. In ceea ce ii priveste pe paparazzi care au surprins imaginile cu cei doi, Orban sugereaza, in interviu, ca acestia ar putea sa nu fie civili, ci ofiteri acoperiti, el afirmand ca Nu este prima oara cand beneficiez de o atentie sporita din partea unor paparazzi mai mult sau mai putin civili.

Gheorghe Ciuhandu, vizat intr-un dosar de retrocedari ilegale, ar fi fost ridicat din Germania si dus la DNA Timisoara

Fostul primar al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, ar fi fost dus sub escorta, la sediul DNA Timisoara. Ciuhandu ar fi fost adus la Timisoara din Germania, de o echipa a anchetatorilor, trimisa peste granita.

Reactia lui Dan Voiculescu dupa respingerea recursului: Nu va fie teama!

Dan Voiculescu a vorbit pentru prima oara despre respingerea recursului depus de avocatii sai. Nu va fie teama!, este mesajul presedintelui fondator al Partidului Conservator. Avocatii vor ataca pe cai.

Kovesi, prima reactie dupa denuntul la DNA facut de Elena Udrea

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, vineri seara, dupa ce Elena Udrea a anuntat ca a facut un denunt impotriva sa, ca nu comenteaza afirmatii denigratoare, infpormeaza B1 Tv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )