Libnet.ro
UNICEF

18:30

Novak Djokovici A CASTIGAT pentru a cincea oara Australian Open

Antena3 Antena3,
Novak Djokovici A CASTIGAT pentru a cincea oara Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea. continuă pe Antena3

Novak Djokovici este pentru a cincea oara castigatorul turneului Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea favorit, scor 7-6 5), 6-7 4), 6-3, 6-0.

CM Handbal (m): Franta, campioana mondiala pentru a cincea oara in istorie

Nationala de handbal masculin a Frantei este noua campioana mondiala, pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, cu scorul de 25-22 14-11), si a depasit astfel echipele Romaniei si Suediei, cu patru titluri mondiale in palmares.

Novak Djokovic a castigat turneul Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, a castigat duminica turneul Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, informeaza Agerpres. Djokovic l-a invins in finala pe britanicul Andy.

Novak Djokovici a castigat, in cinci seturi, meciul cu Stanislas Wawrinka si va juca in finala Australian Open

Novak Djokovici l-a invins vineri pe Stanislas Wawrinka intr-un meci decis dupa 5 seturi, scor 7-6, 3-6, 6-4, 4-6, 6-0, calificandu-se astfel in finala turneului Australian Open, informeaza gsp. ro. Dupa un prim.

Australian Open 2015. Williams a castigat pentru a sasea oara in cariera titlul la Melbourne. Serena a invins-o clar pe Sarapova, dupa o ora si 42 de minute

Serena Williams, liderul clasamentului mondial, a cucerit a sasea oara in cariera Australian Open. Americanca s-a impus in finala cu Sarapova in minimum de seturi, scor 6-3, 7-6 7-5) si a bifat al 19-lea titlu de Grand Slam de cand se afla in circuitul WTA.

Australian Open 2015. Williams a castigat pentru a sasea oara titlul la Melbourne. Serena a invins-o clar pe Sarapova, dupa o ora si 42 de minute

Serena Williams, liderul clasamentului mondial, a cucerit a sasea oara in cariera Australian Open. Americanca s-a impus in finala cu Sarapova in minimum de seturi, scor 6-3, 7-6 7-5) si a bifat al 19-lea titlu de Grand Slam de cand evolueaza in circuitul WTA.

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi.

Nationala de handbal masculin a Frantei a devenit campioana mondiala pentru a cincea oara in istorie

Echipa nationala de handbal masculin a Frantei a deveni campioana mondiala pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, informeaza Mediafax. Dupa ce a.

Franta, campioana mondiala la handbal masculin pentru a cincea oara

Nationala de handbal masculin a Frantei este noua campioana mondiala, pentru a cincea oara in istoria sa, dupa ce a invins, duminica, reprezentativa tarii gazda, Qatar, cu scorul de 25-22 14-11), informeaza Mediafax.

Australian Open 2015. Ce au declarat Djokovici si Murray dupa al cincilea titlul castigat de sarb la Melbourne

Daca pentru Novak Djokovici finala de la Australian Open a fost de-a dreptul epuizanta, pentru Andy Murray duelul cu liderul ATP a reprezentat un bun prilej pentru a progresa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )