Libnet.ro
UNICEF

22:00

Novak Djokovic a castigat turneul Australian Open

B1 B1,
Novak Djokovic a castigat turneul Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, a castigat duminica turneul Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, informeaza Agerpres. Djokovic l-a invins in finala pe britanicul Andy. continuă pe B1

Novak Djokovici este pentru a cincea oara castigatorul turneului Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea favorit, scor 7-6 5), 6-7 4), 6-3, 6-0.

Top cele mai bine imbracate jucatoare de la turneul Australian Open. Simona Halep, pe primul loc

Simona Halep este pe primul loc in topul celor mai bine imbracate sportive de la editia turneului de tenis Austrialian Open, de anul acesta. Topul a fost realizat in urma voturilor fanilorNoi am.

Novak Djokovici A CASTIGAT pentru a cincea oara Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea.

Australian Open 2015: Novak Djokovic a castigat primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o finala cu Andy Murray

Australian Open 2015. Liderul mondial Novak Djokovici a castigat primul Grand Slam al anului dupa ce l-a invins, in finala de la Melbourne, pe britanicul Andy Murray, al saselea favorit, cu scorul de 7-6 7/5), 6-7 4/7), 6-3, 6-0.

Indemnul lui Djokovic pentru Murray: Sa faci cat mai multi copii

Discursul de invingator al lui Novak Djokovic de la Australian Open a inceput cu o fraza pe care nu o auzi in fiecare zi, adresata lui Andy Murray.

Australian Open 2015: PerecheaTecau/Rojer a ratat calificarea in finala

Perechea Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a ratat calificarea in finala probei masculine de dublu la turneul Australian Open, joi, dupa ce a fost invinsa cu 6-4, 3-6, 6-3 in semifinale de cuplul italian Simone Bolelli/Fabio Fognini, precizeaza Agerpres.

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

LIVE, Finala de la Australian Open, Novak Djokovic - Andy Murray

Apasati pentru detalii in timp real despre finala masculina a turneului Australian Open intre Novak Djokovic si Andy Murray.

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )