Libnet.ro
UNICEF

23:00

Novak Djokovic castiga Australian Open

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic. continuă pe Online Sport

Novak Djokovic castiga Australian Open

Novak Djokovic a castigat duminica finala de la Australian Open in fata luiAndy Murray, un meci de patru seturi in care sarbul a rezistat mai bine din punct de vedere fizic.

Novak Djokovic, in finala la Australian Open, dupa victoria contra lui Stan Wawrinka

Sarbul Novak Djokovic, de patru ori castigator al turneului, s-a calificat in finala Australian Open, dupa o victorie in cinci seturi in fata elvetianului Stan Wawrinka, detinatorul trofeului. Djokovic s-a.

LIVE, Finala de la Australian Open, Novak Djokovic - Andy Murray

Apasati pentru detalii in timp real despre finala masculina a turneului Australian Open intre Novak Djokovic si Andy Murray.

Novak Djokovic il elimina pe Stanislas Wawrinka in semifinale la Australian Open

Liderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de cinci seturi pentru a se califica, vineri, intr-o noua finala la Australian Open, la capatul unui meci intens cu Stanislas Wawrinka, detinatorul titlului de la Antipozi.

Novak Djokovic a castigat turneul Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovic, numarul unu mondial, a castigat duminica turneul Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, informeaza Agerpres. Djokovic l-a invins in finala pe britanicul Andy.

Australian Open: Novak Djokovic s-a calificat in finala, dupa ce l-a invins pe Stanislas Wawrinka

Novak Djokovic, numarul unu mondial, s-a calificat in finala de la Australian Open dupa ce l-a invins pe elvetianul Stanislas Wawrinka, detinatorul trofeului, in cinci seturi, scor 7-6 7/1), 3-6, 6-4, 4-6, 6-0. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Australian Open 2015: Novak Djokovic a castigat primul turneu de Grand Slam al anului, intr-o finala cu Andy Murray

Australian Open 2015. Liderul mondial Novak Djokovici a castigat primul Grand Slam al anului dupa ce l-a invins, in finala de la Melbourne, pe britanicul Andy Murray, al saselea favorit, cu scorul de 7-6 7/5), 6-7 4/7), 6-3, 6-0.

Novak Djokovic - Andy Murray 7-6(5), 6-7(4), 6-3, 6-0/ Nole, titlul cu numarul cinci de la Australian Open

Novak Djokovic a avut nervii mai tari si l-a invins pe Andy Murray in finala turneului de la Melbourne 7-6, 6-7, 6-3, 6-0), sarbul trecandu-si in cont succesul cu numarul cinci de la Australian Open. In urma acestei victorii, Nole devine jucatorul din era Open cu cele mai multe titluri la Antipozi i-a depasit pe Andre Agassi si Roger Federer - ambii cu cate patru). Meciul a durat trei ore si 39 de minute. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Novak Djokovici A CASTIGAT pentru a cincea oara Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea.

Novak Djokovici este pentru a cincea oara castigatorul turneului Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, locul 1 ATP, a castigat pentru a cincea oara turneul Australian Open, impunandu-se duminica, in finala de la Melbourne, in fata britanicului Andy Murray, al saselea favorit, scor 7-6 5), 6-7 4), 6-3, 6-0.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )